Jump to content

[M3S] Citeşte şi nu vei primi warn niciodată

CoStY

 • Toţi vă întrebaţi "De ce iau Warn?, De ce iau Warn?" şi credeţi că vi se face o nedreptate! Aşa că m-am gândit să scriu aceste lucruri prin care să vă arăt:
 • De ce luaţi Warn
 • Cum să evitaţi să luaţi Warn!Sper să vă fie de folos, şi să vă dispară neclarităţile!!
 • Nu ai voie să laşi mesaje de genul: "Frumos, gg, îmi place, good job, cuvinte foarte scurte, (sau un emoticon ":))") ". Postul tău trebuie să aibă un conţinut adecvat, amplu, cu referire la temă Topicului unde postezi!Acest lucru se numeşte PostHunt(sau Vânarea Posturilor) şi se pedepseşte cu Warn!
 • Nu ai voie DubluPost(2Post): Adica nu trebuie sa postezi de 2 ori ,una dupa alta, in cadrul aceluiasi Topic! Pentru a evita acest lucru exista butonul !
 • Nu ai voie Spam: Primul tip de Spam este acela în cadrul unui Topic şi înseamnă să: Postezi tu, Postează o altă persoană, Iar postezi tu, Iar postează cealaltă persoană, după care iar revi tu cu un post! Pentru a-l evita trebuie să lăsaţi între postul vostru şi cel care urmează să-l postaţi să intervină(să posteze) 2 persoane.
  Al 2-lea tip de spam este cel în cadrul unui Forum: Atunci când te apuci să postezi la toate Topicurile din acel forum. Pentru a-l evita nu vă apucaţi să postaţi la toate topicurile care le găsiţi acolo şi aşteptaţi să vină cineva cu Topicuri noi la care să postaţi!
 • OffTopic: Reprezintă devierea de la subiectul Topicului! Pentru a-l evita trebuie să lăsaţi un post cu un conţinut cu trimitere la subiectul topicului, legat de subiectul topicului, nu să deviaţi şi să spuneţi ce vă trece vouă prin cap!
 • Sper că am fost destul de explicit, şi consideraţi acest Post ca 1 Avertisment verbal înainte de Warn!
  Dacă vezi că e prea mult scris şi te gândeşti că ţi-e foarte lene să citeşti şi că nu ai chef, nici nu te obosi, foloseşte butonul Back şi întoarcete de unde ai venit pentru că e clar că nu e de tine!

About Us

Some Info's


Site-ul pe care te afli în acest moment este cunocut sub numele de Max3Semne România. Acest site a fost creat pentru a arăta pasiunea jocurilor și a jucătorilor. Pe acest site te poți face cunoscut de membrii site-ului, făcându-ți o prezentare. Această comunitate are un STAFF serios și care știe să respecte regulamentul indiferent de situație. Comunitatea deține servere de gaming pe care îți poți face prieteni virtuali. În afară de servere de gaming, comunitatea pune la dispoziția playerilor un server de TeamSpeak3. Comunitatea pune la dispoziția jucătorilor pasionați de Counter-Strike 1.6, serverele pe care le deține! Orice player care are răbdare și cunoștințe în AMXX poate face o cerere de admin, dar bineînțeles trebuie ca playerul respectiv să aibă și activitate. Deținătorul principal al comunității este CoSty.

This theme is made by doc

Social Links

Where you can find us?


Steam GameTracker Facebook TeamSpeak3

Important Links

Most Important Links


DNS Prezintă-te Aplică pentru grad Servere Online

Forum Links

Internal Forum Links


TeamSpeak3 Counter-Strike 1.6 MiX-AREA Design Zone

Staff Team

List With Staff Members


×
×
 • Create New...