Jump to content

[M3S] Citeşte şi nu vei primi warn niciodată

CoStY

 • Toţi vă întrebaţi "De ce iau Warn?, De ce iau Warn?" şi credeţi că vi se face o nedreptate! Aşa că m-am gândit să scriu aceste lucruri prin care să vă arăt:
 • De ce luaţi Warn
 • Cum să evitaţi să luaţi Warn!Sper să vă fie de folos, şi să vă dispară neclarităţile!!
 • Nu ai voie să laşi mesaje de genul: "Frumos, gg, îmi place, good job, cuvinte foarte scurte, (sau un emoticon ":))") ". Postul tău trebuie să aibă un conţinut adecvat, amplu, cu referire la temă Topicului unde postezi!Acest lucru se numeşte PostHunt(sau Vânarea Posturilor) şi se pedepseşte cu Warn!
 • Nu ai voie DubluPost(2Post): Adica nu trebuie sa postezi de 2 ori ,una dupa alta, in cadrul aceluiasi Topic! Pentru a evita acest lucru exista butonul !
 • Nu ai voie Spam: Primul tip de Spam este acela în cadrul unui Topic şi înseamnă să: Postezi tu, Postează o altă persoană, Iar postezi tu, Iar postează cealaltă persoană, după care iar revi tu cu un post! Pentru a-l evita trebuie să lăsaţi între postul vostru şi cel care urmează să-l postaţi să intervină(să posteze) 2 persoane.
  Al 2-lea tip de spam este cel în cadrul unui Forum: Atunci când te apuci să postezi la toate Topicurile din acel forum. Pentru a-l evita nu vă apucaţi să postaţi la toate topicurile care le găsiţi acolo şi aşteptaţi să vină cineva cu Topicuri noi la care să postaţi!
 • OffTopic: Reprezintă devierea de la subiectul Topicului! Pentru a-l evita trebuie să lăsaţi un post cu un conţinut cu trimitere la subiectul topicului, legat de subiectul topicului, nu să deviaţi şi să spuneţi ce vă trece vouă prin cap!
 • Sper că am fost destul de explicit, şi consideraţi acest Post ca 1 Avertisment verbal înainte de Warn!
  Dacă vezi că e prea mult scris şi te gândeşti că ţi-e foarte lene să citeşti şi că nu ai chef, nici nu te obosi, foloseşte butonul Back şi întoarcete de unde ai venit pentru că e clar că nu e de tine!

Despre Noi

Buna ziua, site-ul pe care te afli in acest moment este cunocut sub numele de Max3semne Romania. Acest site a fost creat pentru a arata pasiunea jocurilor si a jucatorilor. Pe acest site te poti face cunoscut de membrii site-ului, facandu-ti o prezentare. Aceasta comunitate are un staff serios si care stie sa respecte regulamentul indiferent de situatie. Comunitatea detine servere de gaming pe care iti poti face prieteni virtuali. In afara de servere de gaming, comunitatea pune la dispozitia playerilor un server de TeamSpeak.Comunitatea pune la dispozitia jucatorilor pasionati de Counter strike 1.6, serverele pe care le detine! Orice player care are rabdare si cunostinte in amxx poate face o cerere de admin, dar bineinteles trebuie ca playerul respectiv sa aiba si activitate.Detinatorul comunitatii este Costy.

Powered by Invision Community

Theme crafted by cyberpixelz.com
×
 • Create New...