Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. ciuciu

  done
 3. Alessandro

  Tip lucrare(Avatar / Semnatura / Banner): Avatar Dimensiuni: Sa incapa la avatar. Text: Alessandro. Stock / Tema: Ultima cerere [link]: - Optional in Ae daca se poate sa apara litera cu litera, daca nu, un blur macar. Cum poti si ai timp.
 4. Alessandro

  Incearca putin sa manevrezi ae ul, efectele sunt ok dar incearca sa gasesti niste stock uri mai dechise, ca pe astea inchise se vede scuffed, oricum brsvo tie si asteptb mai multe, kw
 5. Alessandro

  Nickname: Alessandro Nume canal: Alessandro Tip canal: Standard / Diamond: Indiferent Unique ID: Sunt de pe telefon, ti l voi da cand intru Iuliane. Unique ID Secundare: (In caz ca doriti si alte persoane cu acces pe canal): -
 6. Alessandro

  Nume piesa:? Dytone - Everything Link: https://youtu.be/BdXqTRKzZ9U
 7. Alessandro

  Nume piesa:? Panuma & Damaui - No more tears Link: https://youtu.be/Kp7U3846wGc
 8. Alessandro

  Nume piesa: Niall t - Like me Link: https://youtu.be/mQx-byOznvQ
 9. Julian

  Parteneriatele cu alte comunitati au fost o greseala de cand au fost infiintate, tu porti un banner, un topic, un logo al unei comunitati, detinatorul primeste cativa membrii sau mai multi in functie de ce se gaseste pe comunitatea lui si tu nu te alegi cu nimic, decat cu respectul ca l-ai ajutat. Parteneriatele au fost gandite pentru oferte, bonusuri de la Hosturi, YouTuberi, etc. nu de la comunitati fantoma. "ideea fiind ca oamenii nostrii de pe mix sa mearga pe publica, iar cei de pe publice pe mix" - Asta se poate face oricand, daca un mixer are chef de public se duce pe public si vice-versa. Ia in considerare ceea ce ti-am spus cu copy-paste-ul. Si mai bine pentru tine ar fi sa gandesti mai bine propunerile, altfel le faci haotic si in zadar. Propunere respinsa.
 10. Julian

  Crearea unei echipa Max3Semne presupune cautarea unor oameni capabili, care stiu sa vorbeasca si sa se comporte, si in momentul de fata nu gasesti 5 playeri care sa se implice intr-o chestie de genul nici macar pe 10 comunitati. Pe langa acest aspect, nu sunt multe comunitati cu o echipa officiala, daca nu chiar deloc, asa ca nu vad rostul. Populare? Cu ce? Trimiti 5 membrii sa se bata pe o alta comunitate sau vin alti 5 la tine sa se bata, membrii din clanul Max3Semne sau ai celeilalte comunitati ar fi membrii loiali ce nu si-ar lasa comunitatea, de aici tragi concluzia. Propunere respinsa.
 11. Julian

  Un mic search nu strica, de altfel daca ai de gand sa copiezi sugestiile de pe alte comunitati macar ai bunul simt si refa-le tu, nu doar copy paste. Si iti sugerez sa faci asta ca sa nu trebuiasca sa sanctionez. https://www.max3semne.ro/forum/index.php?/forum/37-battle-contests/ Propunere respinsa.
 12. Julian

  Salut, inainte de a te ajuta gura trebuie sa te ajute gandirea, mai exact "al dracu" nu are ce cauta intr-un topic pe acest forum. De altfel, odata cu restartul am hotarat sa reprimim absolut toate persoanele indiferent de trecutul lor, poate s-au schimbat.
 13. " Lasa-ma sa iubesc ce pretuiesc, lasa-ma sa omor ce dispretuiesc". 

 14. Alessandro

  Model: Nickname: Alessandro Sugestie: Adaugarea de clanuri, cat si creearea unui clan al comunitatii, si participarea la war uri la alte warnight uri, cu alte comunitati. Cu ce crezi ca ar ajuta?: Entertainment, Diversificare, Populare Te poti implica in dezvoltarea acesteia?: Da. Alte detalii (poze, link
 15. Alessandro

  Model: Nickname: Alessandro Sugestie: Promovare de lunga durata. Cu ce crezi ca ar ajuta?: Propun infiintarea unei echipe, a unei categorii si implicit a unui grad, in care membrii sa incerce diferite parteneriate cu servere de publice, cu comunitati in crestere, un fel de ajutor pentru ajutor, ideea fiind ca oamenii nostrii de pe mix sa mearga pe publice, iar cei de pe publice pe mix, afluxul va fi mare daca va fi gestionat corect, promovari in mediul online, diferite servicii de ajutor pentru reclama. Ideea e ca stim problema cu playerii din trecut, asa ca am putea reimprospata totul asa. Te poti implica in dezvoltarea acesteia?: Cu tot dragul. Alte detalii (poze, link: Ramane de discutat.
 16. Alessandro

  Model: Nickname: Alessandro Sugestie: Adaugarea warday urilor si a warnight urilor cat si creearea unei echipe, ca in final sa dam drumu la competitii. Cu ce crezi ca ar ajuta?: Populare Te poti implica in dezvoltarea acesteia?: Ma pot dedica si conduce asta, ca premiu pot sustine oarecum pe jumatate costul. Alte detalii (poze, link: am mai avut.
 17. Alessandro

  Nume: Alessandro Nick: Alessandro Varsta: 17 Oras: Timisoara Salut aunt Alessandro, probabil ma stiti, cu bune cu rele am fost membru vechi cu 2500+ posturi, am avur grade, dar nu asta il face pe om, din cauza unei gandiri negative am pierdut tot, eu spun ca eram prea imatur, dar in orice poate fi o schimbare, sper ca pe viitor sa revin acolo unde mi a foat candva locul, si probabil desi gura nu ma ajuta, sunt capabil. Sper sa fiu acceptat inapoi, e comunitatea de start a mea si sper de final, chiar a prins bine restartul, cu tot dragul salut echipa, si sper sa pot repara greseliile, cat despre mine, am 17,sunt ambitios, al dracu, muncitor si de treaba.
 18. Julian

  Respins.
 19. ciuciu

  Aplică pentru grad [OFF] Chiar este asa de greu sa cititi?
 20. ckname:alex Varsta:25 Experienta IPS (IPB 4):100/100 Categorii dorite:toate Ce ar trebuii schimbat / modificat la nivel de forum?:Unele îmbunătățiri numai O descriere scurta despre tine:Sunt doctor am 25 de ani i kum aici pentru forum de ajut
 21. ciuciu

  frumoase lucrari kw
 22. Julian

  Acceptat, ai primit gradul.
 23. Julian

  Lucrezi frumos pentru inceput.
 24. Nickname:kalitache Varsta:18 Experienta IPS (IPB 4):buna Categorii dorite:grafiti [ photoschop] Ce ar trebuii schimbat / modificat la nivel de forum?: este totul ok O descriere scurta despre tine:am 18 anii sunt inca la liceu , imi place fotbalu si gamingul , vreau sa ajut oameni
 25. Geoman85

  Titlul Topic-ului trebuie sa fie Model Cerere Unban. Site-uri upload: Poze:https://imgur.com/ Demo(video):https://www.zippyshare.com/ Nick: Ip: SteamID: Adminul care te-a banat: Data: Motivul: Data:
 1. Load more activity
Powered by Invision Community
×