Jump to content
 • Home
 • Forums
 • Servers
 • Online
 • Staff
 • Support
 • All Activity

  This stream auto-updates     

  1. Today
  2. FoxR0M

   Pro, doar daca o sa fi activ zilnic.
  3. MdFkHaW

   Nume real: Canea Francisc Silvestru Numele in joc: DmG^NANE Varsta:17 Link Ore jucate:o sa fac cele 5 ore imdediat a doua zi dupa cerere Steam (ON/OFF): ON De unde ai aflat de server?: L-am gasit la intamplare si am zis sa intru pe el. Lumea e de treaba mai ales adminii care te ajuta cand ai nevoie de ceva ! Cuvant Cheie? (citeste regulamentul si afla):"M3S fortza" Ai citit regulamentul?:"M3S fortza" Da Orele în care ești dispus sa stai pe server: 5 ore pe zi Motivul pentru care vrei Admin: Vreau sa ajut acest server in privinta de a bana codatii si a proteja sv-ul
  4. Yesterday
  5. Costa.

   Salut Sedere placuta
  6. Last week
  7. Julian

   Bine ai venit!
  8. SaSuk3

   Frumos , divers , un sfat , incearca sa iti pui nick-ul sau watermark-ul comunitatii pe lucrari , pentru a evita rip-ul.
  9. GoRiLa

   N-am inchis si deschis nimic, wg asta l-am facut acum dupa ce a cerut Terminatorul, duga nu mi-a cerut nimic, mi-a dat direct ban. Marvel poate sa spuna ca i-am dat si lui wg .
  10. FoxR0M

   Pai din ce vad esti suspectat ca ai inchis cs si lai pornit iar!
  11. FoxR0M

   Bun venit pe forum!
  12. GoRiLa

   www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1876508
  13. Terminatorul

   Welcome
  14. Terminatorul

   Ok, dacă Marvel ți a cerut wg și ai fost ok, vreau și eu sa mai dai unul aici sau sa lase reply Marvel ca ți a luat wg
  15. Terminatorul

   Măcar dacă ai fi dat și tu un test wargods un link ceva, și îl aștept pe duga cu dovada
  16. GoRiLa

   Numele tau in Joc: GoRiLaNumele Adminului care te-a banat: duga devetk sau ceva de genul. Cred ca el m-a banat pentru ca era singurul on cred. Nu-mi apare in consola numele celui care m-a banat.Data si ora: 19.01.2020 , ora 19:10 Harta: de_dust2Motivul pentru care ati primit ban: "wall" Ip-ul tau pentru unban: 141.85.0.118 SteamID ul pentru unban: STEAM_0:1:58307848 As dori sa vad dovada cum ca as avea wall sau vreun alt cod. Tin sa mentionez ca ieri mi-a fost cerut si WG de catre Captain Marvel si nu a fost vreo problema.
  17. GIB

   Numele tau in Joc: GIB Numele Adminului care te-a banat: dugadevetka sau ceva asemanator Data si ora: 19.01.2020; 19:10 Harta: de_dust2 Motivul pentru care ati primit ban: wall Ip-ul tau pentru unban: 141.85.0.118 SteamID ul pentru unban: STEAM_1:0:592966391
  18. SaSuk3

   Nick: SaSuk3 Nume Real: Marian Varsta: 23 Ocupatie: Muncitor De unde am auzit de voi?: Am revenit recent in spatiul virtual dupa o pauza din cauza unor probleme personale , am cautat random pe internet printre comunitati , asa am ajuns la voi. De cand ma stiu mi-a placut sa fac parte dintr-un staff , ceea ce intentionez sa fac si la voi , forumul arata impecabil , topicurile , totul organizat frumos. Nick-ul "SaSuk3" chiar daca pare copilaresc il folosesc de cand ma stiu :)) Salut la baietii!
  19. wazaa!

   -cateva lucrari mai recente-
  20. wazaa!

   Nick: wazaa! Nume Real: Pruna Laurean-Bogdan Varsta: 19 Ocupatie: Liber profesionist momentan :)) De unde am auzit de voi?: Sa fiu sincer nu mai stiu de unde dar stiu ca am intrat prima data pe forumul asta prin 2015, am fost designer pe aici cand era Costy si se7en.
  21. Saher

   Salut, daca vrei sa aplici pentru admin pe serverul clasic, o poti face aici: https://www.max3semne.ro/forum/index.php?/forum/99-cerere-admin-slot/ t/c
  22. Saher

   Da-mi pm. topic closed.
  23. Andrei

   Salut vreau sa fac o cerere de admin am inteles ca aveti nevoie dupa anuntul depe server
  24. Andrei

   https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=1058653779&token=WO_fHixz
  25. Terminatorul

   Vad ca premium ai pe forum, poate la server te gândești la VIP nu prea am înțeles în fine hai sa zicem pro ca ai donat
  26. Nick : Costa. Ora Bostului :15:52 Site boost : https://www.gametracker.rs/servers/?game_id=1 Print Boost : https://imgur.com/VpyWGqd Inca odata cu stima!
  1. Load more activity
  ×
  ×
  • Create New...