Jump to content
 • Home
 • Forums
 • Servers
 • Online
 • Staff
 • Support
 • All Activity

  This stream auto-updates     

  1. Yesterday
  2. http://molebike01.booklikes.com/post/2128365/galerei-porno-foto-xudyx do hemp seed have cbd

  3. Last week
  4. hapciu 2.0

   Contra t/c Poti pune orele dar nu le ai !!!
  5. Swauau

   Nume real: Numele meu este Mihai Alex. Numele in joc: Numele in joc este Swau. Varsta: Varsta mea este de 16 ani. Email: ksenonnefrit@gmail.com Link Ore jucate: nu merge comanda de ore. Gradul Dorit: Admin doresc. Steam (ON/OFF): OFF De unde ai aflat de server?: L-am gasit pe un grup de Facebook de 1.6. Cuvand Cheie? (citeste regulamentul si afla): CEO/FOUNDERS Poti sa dai 1 boost 24h 1 data pe saptamana?: Pot face acest lucru. Ai citit regulamentul?: Da, si il voi respecta. Orele în care ești dispus sa stai pe server: 10:00 - 20:00. De cât timp joci pe server: Joc pe acest server de 2 saptamani. Poti sa donezi minim 1 Euro pe Luna?: Desigur. Motivul pentru care vrei Admin: Doresc sa inlatur codatii.
  6. BuLaNeL

   Nume real:ArMaNdO Numele in joc:ArMaNdO Varsta:17 Email:Armandoblack220@gmail.com Link Ore jucate:nu am inca dar o sa le fac Gradul Dorit: admin Steam (ON/OFF): off De unde ai aflat de server?: sit web google servere : Cuvand Cheie? (citeste regulamentul si afla):C.E.O / Founder Poti sa dai 1 boost 24h 1 data pe saptamana?: chiar 2 Ai citit regulamentul?:da Orele în care ești dispus sa stai pe server: 5 De cât timp joci pe server: 2 saptamni Poti sa donezi minim 1 Euro pe Luna?: chiar si 4 euro Motivul pentru care vrei Admin: ca playerii sa respecte termenni de conditii al tuturor problemelor legate de hackeri,coduri,etc...
  7. Alex GFX

   Avatars: Semnaturi Banners Logos Forumurile/Comunitatile din pozele cu reclama nu mai exista !!! WebDesigner ICONS
  8. [b][color=#FF0000]Nume real: [/color][/b]Alex [b][color=#FF0000]Numele in joc: [/color][/b]Cryaotick [b][color=#FF0000]Varsta: [/color][/b]25 [b][color=#FF0000]Email:[/color][/b]ga241412@gmail.com [b][color=#FF0000]Ore jucate: [/color][/b]nu am multe dar voi face pe parcurs [b][color=#FF0000]Gradul Dorit: [/color][/b]As dori moderator pentru a avea grija de server, deci efectiv toti jucatorii sunt codati, asta e unul dintre ei https://imgur.com/a/ubkq7Uw [b][color=#FF0000]Steam (ON/OFF):[/color][/b] off [b][color=#FF0000]De unde ai aflat de server?:[/color][/b] forum [b][color=#FF0000]Poti sa ții redirecte?:[/color][/b] da [b][color=#FF0000]Poti sa dai 1 boost 24h 1 data pe saptamana?:[/color][/b] da [b][color=#FF0000]Ai citit regulamentul?: [/color][/b] Da, M3S fortz [b][color=#FF0000]Orele în care ești dispus sa stai pe server: [/color][/b] 7:00 - 21:00 intr-un interval de 5-8 ore zilnic [b][color=#FF0000]De cât timp joci pe server:[/color][/b] 5-8 ore [b][color=#FF0000]Poti sa donezi minim 1 Euro pe Luna?:[/color][/b]: sigur [b][color=#FF0000]Motivul pentru care vrei Admin:[/color][/b]Doresc sa am grija de server este plin de codati, stiu ca nu am orele necesare, dar am experienta,macar sa fiu pus o saptamana in teste sa dau dovada de experienta.
  9. Nicusor

   Deci plus la asta ca da ban fara motiv , azi a mai si jucat cu aim , am pornit demo prea tarziu , s-a schimba hara si a scos aimu , si eu la care intru pe srv si hop aimer , nu stiam ca e admin , si zic ma uitati ce aim are asta "lool" , si scriu /admin , si hop surpriza , admin e ala care joaca cu aim :)) , era singuru admin pe srv si si-a permis sa se distreze un pic !
  10. NickName [ pe care doresti admin si pe care ai orele ] :AMENTI Varsta : 19 Yahoo YM / steam / alte date de contact : eedi370@yahoo.com STEAM On / OFF (link steamprofile daca esti ON): AMENTI TeamSpeak3 ON (obligatoriu - chiar daca nu ai microfon): Oricand STEAM ID [numeric] : Serverul pe care vrei admin : mix.max3semne.ro Enumera 5 comenzi ale server-ului : amx_addban "nume" ''minute'' ''motiv'' amx_slay nume amx_slap amx_help amx_gag nume timp motiv Vechime server : mai mult de 4 ani , dar m am lasat si m am reapucat recent si vreau sa ma reapuc de mix-uri Recomandat de: nimeni Activitatea mea de pe server : ( postati link cu numarul de ore de pe serverul pe care doriti admin ) ..
  11. Augustin

   Salutare, Se pare ca avem un copil ofticat care arunca cu banuri aiurea cand este omorat . I-am postat screenshoturile facute, i-am spus si unde si el totusi da ban ca l-am omorat . E deja a 2 a oara cand face asta . Pun si topicul unde le-am atasat si i-am spus . BIneinteles ca nici nu s-a obosit sa raspunda ca e ok sau ceva, ci a dat ban ca un copilas ofticat . https://imgur.com/a/ptOKcvZ https://imgur.com/a/ptOKcvZ https://imgur.com/HJjBVWF https://imgur.com/splq6lZ
  12. Augustin

   https://imgur.com/a/ptOKcvZ https://imgur.com/a/ptOKcvZ https://imgur.com/HJjBVWF https://imgur.com/splq6lZ poze pt. lool cel ofticat
  13. Augustin

   https://imgur.com/kSoEWQp
  14. GREEN SKULL

   a Nume real:Ma numesc Leo Numele in joc:GREEN SKULL Varsta:Am varsta de 15 ani. Email:leonechifor123@gmail.com Link Ore jucate:https://www.gametracker.com/player/GREEN SKULL/cs.max3semne.ro:27015/ stiu ca nu am multe ore dar le voi face chit ca voi fi accept tat sau nu. Gradul Dorit:Helper Steam (ON/OFF):OFF De unde ai aflat de server?:L-am gasit in lista de servere. Cuvand Cheie? (citeste regulamentul si afla):M3S fortza Poti sa dai 1 boost 24h 1 data pe saptamana?:Nu stiu exact. Ai citit regulamentul?:Da,l-am citit Orele în care ești dispus sa stai pe server:Pai pot fii online cat si seara de la 22:00-03:00 cat si dupa-amiaza. De cât timp joci pe server:De azi. Poti sa donezi minim 1 Euro pe Luna?:Da,pot dona. Motivul pentru care vrei Admin:Deoarece am intrat pe server si am observat ca sunt foarte putini admini,as dori sa dau o mana de ajutor daca imi permiteti sa spun asa server-ului,este un server full la orice ora si chiar mi-as dori sa am aceasta sansa sa fiu admin.
  15. hapciu 2.0

   .... cat de cat sa vedem ce zice fondatoru
  16. Earlier
  17. ArMaNdO

   NickName [ pe care doresti admin si pe care ai orele ] :ArMaNdO 1 ora Varsta :17 Yahoo YM / steam / alte date de contact :steam on STEAM On / OFF (link steamprofile daca esti ON):on TeamSpeak3 ON (obligatoriu - chiar daca nu ai microfon):on STEAM ID [numeric] : STEAM_0:0:980543041 0 00:08 1 0 Serverul pe care vrei admin :Max3semne.ro Enumera 5 comenzi ale server-ului :l amx_who amx_help status say_team amx_help 11 Vechime server :2018 Recomandat de:ArMaNdO Activitatea mea de pe server : ( postati link cu numarul de ore de pe serverul pe care doriti admin ) Model cerere Nume Rezervat : ArMaNdO NickName [ pe care doresti nume rezervat si pe care ai orele ] : ArMaNdO Serverul pe care vrei nume rezervat :ArMaNdO Recomandat de:ArMaNdO Activitatea mea de pe server : ( postati link cu numarul de ore de pe serverul pe care doriti nume rezervat )
  18. hapciu 2.0

   augustin! corect astia trebuie banati permanet si dupaia dau cerere unban ca n-au facut nmk !!!
  19. Augustin

   https://easyupload.io/z7tnjb ledeux speedhack https://easyupload.io/nm36g3 rusu radu si z0r4z3n . aim si speedhack
  20. Augustin

   https://easyupload.io/inv259 - o sa incep sa ii inregistrez si vi pun aici .
  21. Augustin

   ieri erai cu aim si wall azi ceri admin ? :))
  22. Alex Mario

   Nume real: Alex Mario Numele in joc: darkmode Varsta: 17 Email: marioalextrivale@yahoo.com Link Ore jucate: https://www.gametracker.com/player/darkmode/cs.max3semne.ro:27015/ nu am multe , dar promit sa fac minim 2 3 ore pe zi. Gradul Dorit: Nu conteaza , ce doriti dumneavoastra Steam (ON/OFF): OFF De unde ai aflat de server?: Stiu server ul de cand era populat pe sv de mix-uri si jucam acolo aproape toata ziua , de la un prieten pe nume followw.ME nu stiu daca il cunoasteti Cuvand Cheie? (citeste regula mentul si afla): M3S fortza Poti sa dai 1 boost 24h 1 data pe saptamana?: Da Ai citit regulamentul?: Da Orele în care ești dispus sa stai pe server: in timpul scolii de la 14 la 22 in vacanta oricand. De cât timp joci pe server: pe sv asta nu de mult , dar pe sv de mix-uri de foarte mult timp Poti sa donezi minim 1 Euro pe Luna?: Cred , nu stiu sigur Motivul pentru care vrei Admin: Deoarece sunt foarte multi codati pe server si eu zic ca am experienta necesara.
  23. Augustin

   Nume real: Augustin Numele in joc: Augustin Varsta: 30 Email: siraugustin@Yahoo.com Link Ore jucate: Joc de 5 zile pe server, nu stiu daca am 20, dar 10 am sigur . Am steam Gradul Dorit: Admin Steam (ON/OFF): On De unde ai aflat de server?: In contextul corona ne-am apucat un grup mai mare de prieteni sa jucam iar si asa am gasit serverul . Cuvand Cheie? (citeste regulamentul si afla): M3S fortza Poti sa dai 1 boost 24h 1 data pe saptamana?: nu am inteles exact cum functioneaza, nu m-ar interesa in mod special Ai citit regulamentul?: Da Orele în care ești dispus sa stai pe server: Variaza, fie dimineata, fie seara . De cât timp joci pe server: 5 zile Poti sa donezi minim 1 Euro pe Luna?: da Motivul pentru care vrei Admin: Nu mai suport sa intram si sa nu putem juca de codati . Serverul este fain . Pare un server facut bine . Chiar acum este unul si strica atmosfera + ca goleste serverul .
  24. hapciu 2.0

   sper sa mi-l acepti :()
  25. hapciu 2.0

   Nume real:RobertPreda-Iulian Numele in joc: hapciu 2.0 Varsta:13 dar am mai avut admin pe alt servar ! Email:robertpredaiulian1@gmail.com Link Ore jucate:sincer sa fiu nu stiu sa pun linkuri dar iti zic cu tota sinceritatea mea 2-3 ore Gradul Dorit: administrator Steam (ON/OFF): ON De unde ai aflat de server?: mi-a zis un prieten bun Cuvand Cheie? (citeste regulamentul si afla): M3S fortza cred ca e acesta??? Poti sa dai 1 boost 24h 1 data pe saptamana?: cred Ai citit regulamentul?:DA Orele în care ești dispus sa stai pe server: de dimineta pan la 4-3 De cât timp joci pe server: 25 martie 2020 Poti sa donezi minim 1 Euro pe Luna?: poate ! Motivul pentru care vrei Admin:Vreau admin pentru ca sunt multi codati si vreau sa dau ban pentru a juca cinstit pe un servar !!!!
  1. Load more activity
  ×
  ×
  • Create New...