Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

Leaderboard

 1. Julian

  Julian

  C.E.O / Founder


  • Points

   3

  • Content Count

   66Popular Content

Showing content with the highest reputation since 22.02.2019 in all areas

 1. 1 point
  Parteneriatele cu alte comunitati au fost o greseala de cand au fost infiintate, tu porti un banner, un topic, un logo al unei comunitati, detinatorul primeste cativa membrii sau mai multi in functie de ce se gaseste pe comunitatea lui si tu nu te alegi cu nimic, decat cu respectul ca l-ai ajutat. Parteneriatele au fost gandite pentru oferte, bonusuri de la Hosturi, YouTuberi, etc. nu de la comunitati fantoma. "ideea fiind ca oamenii nostrii de pe mix sa mearga pe publica, iar cei de pe publice pe mix" - Asta se poate face oricand, daca un mixer are chef de public se duce pe public si vice-versa. Ia in considerare ceea ce ti-am spus cu copy-paste-ul. Si mai bine pentru tine ar fi sa gandesti mai bine propunerile, altfel le faci haotic si in zadar. Propunere respinsa.
 2. 1 point
  Informatii Proiectul are la baza meciurile in modul Mix / Competitive 5v5. Meciul se va desfasura pana cand una dintre echipa ajunge la scorul 16. Este obligatorie prezenta unui Arena Admin in timpul meciului. Urmatoarea harta se va hotari impreuna cu ceilalti admini si playeri. Este interzisa blocarea unui server prin intermediul parolei in afara unui concurs Nightbattle sau Daybattle. Eventurile pe STEAM se vor da intr-un numar de maxim 3 eventuri intr-o perioada de 5 minute. Admini Sunt interzise comenzile intre admini. Comenzile in mod abuziv sunt de altfel interzise. Adminii au obligatia de a sanctiona jucatorii ce fac reclama, injura / jignesc sau dau drop in timpul meciului. Doar adminii se vor ocupa de cererile demo / wargods sau verificare, acestia vor anunta jucatorului prin amx_say. Adminii cu grad mare au prioritate in alegerea sanctiunilor asupra unui player ce incalca o regula netrecuta in regulament. Jucatori Limbajul necorespunzator este strict interzis. Reclama directa / indirecta este interzisa. Nu este permis sa dati retry pentru a va anunta echipa unde se joaca meciul in perioada de Spectator. Refuzarea unui demo / wargods sau a unei verificari este sanctionata cu ban permanent. Banuri si sanctiuni Banul pentru DROP / TK sau Injurii este de maxim 120 de minute ( 2 ore ). Folosirea unui cod, reclama directa sau injuriile administrative sunt sanctionate cu ban permanent. Reclama indirecta este sanctionata cu ban 24 de ore. Banurile fara dovezi vor duce la sanctionarea adminului in cauza. Abuzarea comenzilor de admin vor duce la suspendarea acestuia din functie. Verificarea unui Jucator Verificarea unui jucator se poate face in 4 feluri, astfel: Inregistrarea unui DEMO, Cerere unei scanari WarGods, Crearea a maximum 5 poze sau verificarea integrala prin intermediul programelor TeamViewer sau Supremo. Inregistrarea unui demo se va face prin intermediul comenzii [amx_demo nume] si va fi gasita in folderul cstrike a jocului sub numele [cparena_demom3s]. Cererea unei scanari WarGods se va face prin intermediul AMX_SAY la fel ca celelalte tipuri de verificari si se va cauta fiecare folder gasit de program. Pozele se vor verifica cu atentie si se va da un verdict final. Verificarea integrala se va face de catre un membru Checkers la finalul meciului, dupa ce va fi tras la o camera de verificare. Refuzarea oricarui tip de verificare va duce la banarea dumneavoastra permanenta.
 3. 1 point
  Orice user nou-venit poate crea un topic in care sa spuna cate ceva despre el. Orice alt user ii poate adresa o intrebare sau un salut.
Powered by Invision Community
×