Jump to content

Cosmin

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Cosmin

 1. Nu aici faci cerere pt asta. Daca vrei sa decizi cine primeste admin, doneaza pentru un grad mare sau asteapta pana o sa primesti up.
 2. Ok, te-a rugat sa postezi si un wargod, pune-l sau ramai banat. Nu mai posta aici ca o sa te sanctionez pt off-topic.
 3. ACCEPTED. PM me with nickname and password for admin
 4. Post pictures to be unbanned
 5. Eu zic sa nu fie sanctionata cu nimic. A crezut ca nu ii mai dai nimic si te-a banat. Ai facut cerere si o sa primesti unban dupa ce pui wargods-u' (daca e curat wg)
 6. Acceptat, PM cu nick si parola pt admin

Despre Noi

Buna ziua, site-ul pe care te afli in acest moment este cunocut sub numele de Max3semne Romania. Acest site a fost creat pentru a arata pasiunea jocurilor si a jucatorilor. Pe acest site te poti face cunoscut de membrii site-ului, facandu-ti o prezentare. Aceasta comunitate are un staff serios si care stie sa respecte regulamentul indiferent de situatie. Comunitatea detine servere de gaming pe care iti poti face prieteni virtuali. In afara de servere de gaming, comunitatea pune la dispozitia playerilor un server de TeamSpeak.Comunitatea pune la dispozitia jucatorilor pasionati de Counter strike 1.6, serverele pe care le detine! Orice player care are rabdare si cunostinte in amxx poate face o cerere de admin, dar bineinteles trebuie ca playerul respectiv sa aiba si activitate.Detinatorul comunitatii este Costy.

Powered by Invision Community

Theme crafted by cyberpixelz.com
×
 • Create New...