Jump to content

Julian

Developer
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Julian last won the day on June 14

Julian had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

5 Followers

About Julian

 • Rank
  Developer Of Max3Semne
 • Birthday 03/07/2002

Character Select

 • Character name
  Ghost Leader Nomad

Recent Profile Visitors

1,623 profile views
 1. @er1k=)) nu stiu cine ti-a spus ca sunt permise aerele astea pe aici, daca imi mai iei colegii la misto si la figuri, te asigur eu ca inveti sa zbori.
 2. I can't expect loyalty from someone if I do not give it.

 3. Salut, te informez ca ai gresit sectiunea, aici se fac cererile de grad pe forum. In caz ca doresti admin pe serverele de mix - https://www.max3semne.ro/forum/index.php?/forum/35-competitive-arena-mix/ In caz ca doresti admin pe serverele publice - https://www.max3semne.ro/forum/index.php?/forum/97-servere-counter-strike/ Lock.
 4. Ai evoluat si asta este semnificativ vizibil. Felicitari! keep up the work.
 5. Sunt interesante, doar ca nu are nici o legatura cu logo-ul comunitatii + avem deja un set de iconite pentru viitorul server de teamspeak. Apreciem oricum efortul.
 6. Nu era nevoie de o cerere, era de ajuns un PM.
 7. Lucrezi frumos pentru inceput.
 8. Pe piata virtuala apar zilnic jocuri noi, interesante ce-ti capteaza atentia inca de la prima vedere. Ai vazut un joc nou sau l-ai jucat si esti atat de incantat incat vrei sa-l recomanzi si altor persoane? Creeaza un topic in aceasta sectiune. Informatii Asigurati-va ca informatia nu a mai fost postata odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume joc: Cand a aparut?: Mod: Cateva detalii: Poze / Video:
 9. Software reprezinta partea programabile, nemateriala a unui aparat, computer sau gadget. Ai aflat de un program nou ce a aparut pe piata si crezi ca nu toti stiu de el? Informeaza-i. Informatii: Asigurati-va ca informati nu s-a mai postat odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume program: Tip & model: Unde este folosit: Cateva detalii despre el:
 10. Hardware reprezinta partea vizibila a unui aparat, computer sau gadget. Ai aflat de o noua piesa ce a aparut pe piata si crezi ca nu toti stiu de ea? Informeaza-i. Informatii: Asigurati-va ca informati nu s-a mai postat odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume piesa: Tip & model: Unde este folosita: Cateva detalii despre ea:
 11. Iti place muzica? O asculti zilnic? Esti un amator in muzica? Foarte bine, atunci ai gasit sectiune perfecta unde sa iti prezinti muzica creata / ascultata de tine zilnic. Informatii Titlul topicului trebuie sa fie de forma: "Playlist X". Aveti voie sa postati maxim 4 melodii per zi. Puteti posta doar o singura data la 24h, aveti grija la regula asta. Topicurile cu o inactivitate mai mare de 7 zile vor fi inchise, iar pentru redeschiderea acestora va fi nevoie sa contactezi un membru staff. Model de postare: Nume piesa: Link: Anul ap
 12. In acest topic userii pot discuta orice in limita bunului simt.
 13. Julian

  Informatii

  Cui nu-i place sa rada? Sa fim seriosi. Ajuta-ne si pe noi sa radem in fiecare zi cu lucrurile amuzante auzite / gasite de tine. Creeaza un topic in care sa ne prezinti gluma gasita de tine, sigur ne va amuza. Informatii: Inainte de a posta verificati daca informatia nu a fost deja postata. Titlul topicului trebuie sa fie de forma: "[Un titlu sugestiv]". Limbajul si topica trebuie sa fie adecvate forumului, nu doar copy-paste.
 14. Julian

  Informatii

  Doresti sa recomanzi o statiune de vacanta unde cineva interesat sa calatoreasca? Deschide un topic in care sa prezinte statiunea si ataseaza si cateva poze. Informatii Inainte de a posta trebuie sa verificati daca statiunea respectiva nu a fost deja postata. Titlul trebuie sa fie de forma: "Statiunea X". Continutul trebuie sa fie structurat intr-un stil adecvat forumului, nu doar copy-paste.

Despre Noi

Buna ziua, site-ul pe care te afli in acest moment este cunocut sub numele de Max3semne Romania. Acest site a fost creat pentru a arata pasiunea jocurilor si a jucatorilor. Pe acest site te poti face cunoscut de membrii site-ului, facandu-ti o prezentare. Aceasta comunitate are un staff serios si care stie sa respecte regulamentul indiferent de situatie. Comunitatea detine servere de gaming pe care iti poti face prieteni virtuali. In afara de servere de gaming, comunitatea pune la dispozitia playerilor un server de TeamSpeak.Comunitatea pune la dispozitia jucatorilor pasionati de Counter strike 1.6, serverele pe care le detine! Orice player care are rabdare si cunostinte in amxx poate face o cerere de admin, dar bineinteles trebuie ca playerul respectiv sa aiba si activitate.Detinatorul comunitatii este Costy.

Powered by Invision Community

Theme crafted by cyberpixelz.com
×
 • Create New...