Jump to content
 • Guest
 • Info You are not logged in!
 • Options
 • Julian

  C.E.O / Founders
  • Content Count

   80
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

   10

  Julian last won the day on November 15

  Julian had the most liked content!

  Community Reputation

  13 Good

  1 Follower

  About Julian

  • Rank
   Developer Of Max3Semne
  • Birthday 03/07/2002

  User Custom Info

  • Admin Nick
   Julian
  • Hobbies
   Movies, Travel
  • Fav Movie
   Fast & Furious

  Recent Profile Visitors

  554 profile views
  1. Julian

   Dupa cum vedeti a fost adaugata o noua tema pe comunitate, am nevoie de feedback-ul vostru in cazul in care gasiti un bug / o problema, pentru a o putea remedia. Astept de asemenea parerile voastre. Hope you enjoy it.
  2. Julian

   Ai un model de respectat. Lock.
  3. Julian

   Ar trebuii sa fie rezolvate toate problemele de mai sus.
  4. Julian

   Salut, te informez ca ai gresit sectiunea, aici se fac cererile de grad pe forum. In caz ca doresti admin pe serverele de mix - https://www.max3semne.ro/forum/index.php?/forum/35-competitive-arena-mix/ In caz ca doresti admin pe serverele publice - https://www.max3semne.ro/forum/index.php?/forum/97-servere-counter-strike/ Lock.
  5. Julian

   Butoanele nu le-am readaugat, sunt modificate svg-urile si le-am sters din tema, trebuie doar sa le readaug. Pe ce rezolutie ai cele 2 probleme de responsive @MotanK47? Pe 1440 stiu ca am rezolvat cu statisticile.
  6. Julian

   Dupa cum vedeti a fost adaugata o noua tema pe comunitate, am nevoie de feedback-ul vostru in cazul in care gasiti un bug / o problema, pentru a o putea remedia. Astept de asemenea parerile voastre. Hope you enjoy it.
  7. Julian

   Ai evoluat si asta este semnificativ vizibil. Felicitari! keep up the work.
  8. Julian

   Ma bucur sa te vad Monica, sper sa iti gasesti un loc aici in viitorul apropiat cand va fi totul gata. Am preferat mereu sa tin oameni ca tine aproape.
  9. Julian

   Sunt interesante, doar ca nu are nici o legatura cu logo-ul comunitatii + avem deja un set de iconite pentru viitorul server de teamspeak. Apreciem oricum efortul.
  10. Julian

   Nu era nevoie de o cerere, era de ajuns un PM.
  11. Julian

   Bine te-am gasit, ma bucur ca am reusit sa aduc numele Max3Semne catre multe persoane si ma bucur ca unele dintre ele apar aici pe forum. Simte-te cat mai bine.
  12. Julian

   Parteneriatele cu alte comunitati au fost o greseala de cand au fost infiintate, tu porti un banner, un topic, un logo al unei comunitati, detinatorul primeste cativa membrii sau mai multi in functie de ce se gaseste pe comunitatea lui si tu nu te alegi cu nimic, decat cu respectul ca l-ai ajutat. Parteneriatele au fost gandite pentru oferte, bonusuri de la Hosturi, YouTuberi, etc. nu de la comunitati fantoma. "ideea fiind ca oamenii nostrii de pe mix sa mearga pe publica, iar cei de pe publice pe mix" - Asta se poate face oricand, daca un mixer are chef de public se duce pe public si vice-versa. Ia in considerare ceea ce ti-am spus cu copy-paste-ul. Si mai bine pentru tine ar fi sa gandesti mai bine propunerile, altfel le faci haotic si in zadar. Propunere respinsa.
  13. Julian

   Crearea unei echipa Max3Semne presupune cautarea unor oameni capabili, care stiu sa vorbeasca si sa se comporte, si in momentul de fata nu gasesti 5 playeri care sa se implice intr-o chestie de genul nici macar pe 10 comunitati. Pe langa acest aspect, nu sunt multe comunitati cu o echipa officiala, daca nu chiar deloc, asa ca nu vad rostul. Populare? Cu ce? Trimiti 5 membrii sa se bata pe o alta comunitate sau vin alti 5 la tine sa se bata, membrii din clanul Max3Semne sau ai celeilalte comunitati ar fi membrii loiali ce nu si-ar lasa comunitatea, de aici tragi concluzia. Propunere respinsa.
  14. Julian

   Un mic search nu strica, de altfel daca ai de gand sa copiezi sugestiile de pe alte comunitati macar ai bunul simt si refa-le tu, nu doar copy paste. Si iti sugerez sa faci asta ca sa nu trebuiasca sa sanctionez. https://www.max3semne.ro/forum/index.php?/forum/37-battle-contests/ Propunere respinsa.
  Designed by Julian
  Powered by Invision Community
  ×
  ×
  • Create New...