Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign In



person_add Sign Up
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Julian last won the day on March 10

Julian had the most liked content!

thumbs_up_down 4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Julian

  Parteneriatele cu alte comunitati au fost o greseala de cand au fost infiintate, tu porti un banner, un topic, un logo al unei comunitati, detinatorul primeste cativa membrii sau mai multi in functie de ce se gaseste pe comunitatea lui si tu nu te alegi cu nimic, decat cu respectul ca l-ai ajutat. Parteneriatele au fost gandite pentru oferte, bonusuri de la Hosturi, YouTuberi, etc. nu de la comunitati fantoma. "ideea fiind ca oamenii nostrii de pe mix sa mearga pe publica, iar cei de pe publice pe mix" - Asta se poate face oricand, daca un mixer are chef de public se duce pe public si vice-versa. Ia in considerare ceea ce ti-am spus cu copy-paste-ul. Si mai bine pentru tine ar fi sa gandesti mai bine propunerile, altfel le faci haotic si in zadar. Propunere respinsa.
 2. Julian

  Crearea unei echipa Max3Semne presupune cautarea unor oameni capabili, care stiu sa vorbeasca si sa se comporte, si in momentul de fata nu gasesti 5 playeri care sa se implice intr-o chestie de genul nici macar pe 10 comunitati. Pe langa acest aspect, nu sunt multe comunitati cu o echipa officiala, daca nu chiar deloc, asa ca nu vad rostul. Populare? Cu ce? Trimiti 5 membrii sa se bata pe o alta comunitate sau vin alti 5 la tine sa se bata, membrii din clanul Max3Semne sau ai celeilalte comunitati ar fi membrii loiali ce nu si-ar lasa comunitatea, de aici tragi concluzia. Propunere respinsa.
 3. Julian

  Un mic search nu strica, de altfel daca ai de gand sa copiezi sugestiile de pe alte comunitati macar ai bunul simt si refa-le tu, nu doar copy paste. Si iti sugerez sa faci asta ca sa nu trebuiasca sa sanctionez. https://www.max3semne.ro/forum/index.php?/forum/37-battle-contests/ Propunere respinsa.
 4. Julian

  Salut, inainte de a te ajuta gura trebuie sa te ajute gandirea, mai exact "al dracu" nu are ce cauta intr-un topic pe acest forum. De altfel, odata cu restartul am hotarat sa reprimim absolut toate persoanele indiferent de trecutul lor, poate s-au schimbat.
 5. Julian

  Respins.
 6. Julian

  Acceptat, ai primit gradul.
 7. Julian

  Lucrezi frumos pentru inceput.
 8. Pe piata virtuala apar zilnic jocuri noi, interesante ce-ti capteaza atentia inca de la prima vedere. Ai vazut un joc nou sau l-ai jucat si esti atat de incantat incat vrei sa-l recomanzi si altor persoane? Creeaza un topic in aceasta sectiune. Informatii Asigurati-va ca informatia nu a mai fost postata odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume joc: Cand a aparut?: Mod: Cateva detalii: Poze / Video:
 9. Julian

  Software reprezinta partea programabile, nemateriala a unui aparat, computer sau gadget. Ai aflat de un program nou ce a aparut pe piata si crezi ca nu toti stiu de el? Informeaza-i. Informatii: Asigurati-va ca informati nu s-a mai postat odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume program: Tip & model: Unde este folosit: Cateva detalii despre el:
 10. Julian

  Hardware reprezinta partea vizibila a unui aparat, computer sau gadget. Ai aflat de o noua piesa ce a aparut pe piata si crezi ca nu toti stiu de ea? Informeaza-i. Informatii: Asigurati-va ca informati nu s-a mai postat odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume piesa: Tip & model: Unde este folosita: Cateva detalii despre ea:
 11. Julian

  Iti place muzica? O asculti zilnic? Esti un amator in muzica? Foarte bine, atunci ai gasit sectiune perfecta unde sa iti prezinti muzica creata / ascultata de tine zilnic. Informatii Titlul topicului trebuie sa fie de forma: "Playlist X". Puteti posta maxim 3 melodii pe zi. Orice user iti poate deschide propriul topic. Model de postare: Nume piesa: Link:
 12. Julian

  In acest topic userii pot discuta orice in limita bunului simt.
 13. Julian

  Cui nu-i place sa rada? Sa fim seriosi. Ajuta-ne si pe noi sa radem in fiecare zi cu lucrurile amuzante auzite / gasite de tine. Creeaza un topic in care sa ne prezinti gluma gasita de tine, sigur ne va amuza. Informatii: Inainte de a posta verificati daca informatia nu a fost deja postata. Titlul topicului trebuie sa fie de forma: "[Un titlu sugestiv]". Limbajul si topica trebuie sa fie adecvate forumului, nu doar copy-paste.
 14. Julian

  Ai aflat o informatie noua, interesanta si necesara? Prezinta-ne si noua. Creeaza un topic in care sa ne prezinti informatia gasita de tine, sigur ne va ajuta. Informatii: Inainte de a posta verificati daca informatia nu a fost deja postata. Titlul topicului trebuie sa fie de forma: "Stiati ca [un titlu sugestiv]?". Limbajul si topica trebuie sa fie adecvate forumului, nu doar copy-paste.
 15. Julian

  Ai auzit un mit sau o legenda si vrei sa le impartasesti si cu ceilalti? Creeaza un topic in care sa ne prezinti mitul sau legenda gasita de tine, sigur ne va incanta. Informatii: Inainte de a posta verificati daca mitul / legenda nu au fost deja postate. Titlul topicului trebuie sa fie de forma: "Mit / Legenda X". Limbajul si topica trebuie sa fie adecvate forumului, nu doar copy-paste.
Powered by Invision Community




×
×
 • Create New...