Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Julian

C.E.O / Founders
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Julian last won the day on September 14

Julian had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Julian

 • Rank
  Developer Of Max3Semne
 • Birthday 03/07/2002

User Custom Info

 • Admin Nick
  Julian
 • Hobbies
  Movies, Travel
 • Fav Movie
  Fast & Furious

Recent Profile Visitors

386 profile views
 1. Julian

  Ma bucur sa te vad Monica, sper sa iti gasesti un loc aici in viitorul apropiat cand va fi totul gata. Am preferat mereu sa tin oameni ca tine aproape.
 2. Julian

  Sunt interesante, doar ca nu are nici o legatura cu logo-ul comunitatii + avem deja un set de iconite pentru viitorul server de teamspeak. Apreciem oricum efortul.
 3. Julian

  Nu era nevoie de o cerere, era de ajuns un PM.
 4. Julian

  Bine te-am gasit, ma bucur ca am reusit sa aduc numele Max3Semne catre multe persoane si ma bucur ca unele dintre ele apar aici pe forum. Simte-te cat mai bine.
 5. Julian

  Parteneriatele cu alte comunitati au fost o greseala de cand au fost infiintate, tu porti un banner, un topic, un logo al unei comunitati, detinatorul primeste cativa membrii sau mai multi in functie de ce se gaseste pe comunitatea lui si tu nu te alegi cu nimic, decat cu respectul ca l-ai ajutat. Parteneriatele au fost gandite pentru oferte, bonusuri de la Hosturi, YouTuberi, etc. nu de la comunitati fantoma. "ideea fiind ca oamenii nostrii de pe mix sa mearga pe publica, iar cei de pe publice pe mix" - Asta se poate face oricand, daca un mixer are chef de public se duce pe public si vice-versa. Ia in considerare ceea ce ti-am spus cu copy-paste-ul. Si mai bine pentru tine ar fi sa gandesti mai bine propunerile, altfel le faci haotic si in zadar. Propunere respinsa.
 6. Julian

  Crearea unei echipa Max3Semne presupune cautarea unor oameni capabili, care stiu sa vorbeasca si sa se comporte, si in momentul de fata nu gasesti 5 playeri care sa se implice intr-o chestie de genul nici macar pe 10 comunitati. Pe langa acest aspect, nu sunt multe comunitati cu o echipa officiala, daca nu chiar deloc, asa ca nu vad rostul. Populare? Cu ce? Trimiti 5 membrii sa se bata pe o alta comunitate sau vin alti 5 la tine sa se bata, membrii din clanul Max3Semne sau ai celeilalte comunitati ar fi membrii loiali ce nu si-ar lasa comunitatea, de aici tragi concluzia. Propunere respinsa.
 7. Julian

  Un mic search nu strica, de altfel daca ai de gand sa copiezi sugestiile de pe alte comunitati macar ai bunul simt si refa-le tu, nu doar copy paste. Si iti sugerez sa faci asta ca sa nu trebuiasca sa sanctionez. https://www.max3semne.ro/forum/index.php?/forum/37-battle-contests/ Propunere respinsa.
 8. Julian

  Salut, inainte de a te ajuta gura trebuie sa te ajute gandirea, mai exact "al dracu" nu are ce cauta intr-un topic pe acest forum. De altfel, odata cu restartul am hotarat sa reprimim absolut toate persoanele indiferent de trecutul lor, poate s-au schimbat.
 9. Julian

  Lucrezi frumos pentru inceput.
 10. Pe piata virtuala apar zilnic jocuri noi, interesante ce-ti capteaza atentia inca de la prima vedere. Ai vazut un joc nou sau l-ai jucat si esti atat de incantat incat vrei sa-l recomanzi si altor persoane? Creeaza un topic in aceasta sectiune. Informatii Asigurati-va ca informatia nu a mai fost postata odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume joc: Cand a aparut?: Mod: Cateva detalii: Poze / Video:
 11. Julian

  Software reprezinta partea programabile, nemateriala a unui aparat, computer sau gadget. Ai aflat de un program nou ce a aparut pe piata si crezi ca nu toti stiu de el? Informeaza-i. Informatii: Asigurati-va ca informati nu s-a mai postat odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume program: Tip & model: Unde este folosit: Cateva detalii despre el:
 12. Julian

  Hardware reprezinta partea vizibila a unui aparat, computer sau gadget. Ai aflat de o noua piesa ce a aparut pe piata si crezi ca nu toti stiu de ea? Informeaza-i. Informatii: Asigurati-va ca informati nu s-a mai postat odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume piesa: Tip & model: Unde este folosita: Cateva detalii despre ea:
 13. Julian

  Iti place muzica? O asculti zilnic? Esti un amator in muzica? Foarte bine, atunci ai gasit sectiune perfecta unde sa iti prezinti muzica creata / ascultata de tine zilnic. Informatii Titlul topicului trebuie sa fie de forma: "Playlist X". Aveti voie sa postati maxim 4 melodii per zi. Puteti posta doar o singura data la 24h, aveti grija la regula asta. Topicurile cu o inactivitate mai mare de 7 zile vor fi inchise, iar pentru redeschiderea acestora va fi nevoie sa contactezi un membru staff. Model de postare: Nume piesa: Link: Anul aparitiei:
 14. Julian

  In acest topic userii pot discuta orice in limita bunului simt.
×
×
 • Create New...