Jump to content

Julian

Developer
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19
 • Points

  0 [ Donate ]

Everything posted by Julian

 1. Julian

  @er1k=)) nu stiu cine ti-a spus ca sunt permise aerele astea pe aici, daca imi mai iei colegii la misto si la figuri, te asigur eu ca inveti sa zbori.
 2. I can't expect loyalty from someone if I do not give it.

 3. Julian

  Salut, te informez ca ai gresit sectiunea, aici se fac cererile de grad pe forum. In caz ca doresti admin pe serverele de mix - https://www.max3semne.ro/forum/index.php?/forum/35-competitive-arena-mix/ In caz ca doresti admin pe serverele publice - https://www.max3semne.ro/forum/index.php?/forum/97-servere-counter-strike/ Lock.
 4. Julian

  Ai evoluat si asta este semnificativ vizibil. Felicitari! keep up the work.
 5. Julian

  Sunt interesante, doar ca nu are nici o legatura cu logo-ul comunitatii + avem deja un set de iconite pentru viitorul server de teamspeak. Apreciem oricum efortul.
 6. Julian

  Nu era nevoie de o cerere, era de ajuns un PM.
 7. Julian

  Lucrezi frumos pentru inceput.
 8. Pe piata virtuala apar zilnic jocuri noi, interesante ce-ti capteaza atentia inca de la prima vedere. Ai vazut un joc nou sau l-ai jucat si esti atat de incantat incat vrei sa-l recomanzi si altor persoane? Creeaza un topic in aceasta sectiune. Informatii Asigurati-va ca informatia nu a mai fost postata odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume joc: Cand a aparut?: Mod: Cateva detalii: Poze / Video:
 9. Julian

  Software reprezinta partea programabile, nemateriala a unui aparat, computer sau gadget. Ai aflat de un program nou ce a aparut pe piata si crezi ca nu toti stiu de el? Informeaza-i. Informatii: Asigurati-va ca informati nu s-a mai postat odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume program: Tip & model: Unde este folosit: Cateva detalii despre el:
 10. Julian

  Hardware reprezinta partea vizibila a unui aparat, computer sau gadget. Ai aflat de o noua piesa ce a aparut pe piata si crezi ca nu toti stiu de ea? Informeaza-i. Informatii: Asigurati-va ca informati nu s-a mai postat odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume piesa: Tip & model: Unde este folosita: Cateva detalii despre ea:
 11. Julian

  Iti place muzica? O asculti zilnic? Esti un amator in muzica? Foarte bine, atunci ai gasit sectiune perfecta unde sa iti prezinti muzica creata / ascultata de tine zilnic. Informatii Titlul topicului trebuie sa fie de forma: "Playlist X". Aveti voie sa postati maxim 4 melodii per zi. Puteti posta doar o singura data la 24h, aveti grija la regula asta. Topicurile cu o inactivitate mai mare de 7 zile vor fi inchise, iar pentru redeschiderea acestora va fi nevoie sa contactezi un membru staff. Model de postare: Nume piesa: Link: Anul aparitiei:
 12. Julian

  In acest topic userii pot discuta orice in limita bunului simt.
 13. Julian

  Cui nu-i place sa rada? Sa fim seriosi. Ajuta-ne si pe noi sa radem in fiecare zi cu lucrurile amuzante auzite / gasite de tine. Creeaza un topic in care sa ne prezinti gluma gasita de tine, sigur ne va amuza. Informatii: Inainte de a posta verificati daca informatia nu a fost deja postata. Titlul topicului trebuie sa fie de forma: "[Un titlu sugestiv]". Limbajul si topica trebuie sa fie adecvate forumului, nu doar copy-paste.
 14. Julian

  Doresti sa recomanzi o statiune de vacanta unde cineva interesat sa calatoreasca? Deschide un topic in care sa prezinte statiunea si ataseaza si cateva poze. Informatii Inainte de a posta trebuie sa verificati daca statiunea respectiva nu a fost deja postata. Titlul trebuie sa fie de forma: "Statiunea X". Continutul trebuie sa fie structurat intr-un stil adecvat forumului, nu doar copy-paste.
 15. Julian

  Aceasta sectiune este destinata fanaticilor de pariuri sportive, aici orice user isi poate posta predictiile despre urmatoarele meciuri si bilete. De asemenea poate atasa si cateva poze legate de predictia sa. Titlu & Postare Fiecare user isi va deschide un singur topic. Titlul topicului trebuie sa fie de forma: "Predictii X". In topic se pot posta atat detalii scrise cat si poze.
 16. Julian

  Sectiunea 'Jocuri Forumistici' este o sectiune destinata socializarii, jocurilor si apropierea membrilor. In aceasta sectiune nu se vor numara posturile facute.
 17. Julian

  Informatii Nu aveti voie sa deschideti mai multe portofolii. Nu aveti sa postati continut cu reclama. Daca postati lucrari ce nu va apartin veti fi interzisi pe sectiunea Grafica, iar portofoliul dumneavoastra va fi inchis si desemnat cu statutul "Ripper". Nu sunt permise lucrarile cu tenta pornografica. Dacă nu ati mai postat nimic timp de o saptamna " portofoliu" dumneavoastră va fi închis pentru a il redeschide contactați un membru staff
 18. Julian

  EDIT : BY KALITACHE
 19. SOTW sau Signature Of The Week este un concurs bazat pe batalia a mai multor persoane ce au experienta in Photoshop pe baza lucrarilor de tip Semnatura. Informatii Pentru a participa la acest concurs nu trebuie decat sa trimiteti in PM lucrarea cu stock / tema ceruta de organizator. Lucrarilor vor putea fi doar la dimensiunile: 300x100px / 350x150px / 420x320px. Lucrarile trebuie sa contina watermark-ul: www.max3semne.ro / max3semne.ro / max3semne. Nu sunt permise lucrarile animate. Nu aveti dreptul sa va auto-votati sau sa votati daca participati, altfel veti fi descalificat. Lucrarile nu vor fi afisate nicaieri pana la finalizarea concursului. Minimul de lucrari pentru a putea avea loc concursul este de 3. Dupa ce ati trimis lucrarea in PM-ul organizatorului nu mai puteti modifica nimic la ea. Doar userii cu minim 10 posturi pe forum pot vota. Fisierul .PSD al lucrarii trebuie pastrat pana finalizarea concursului.
 20. Julian

  AOTW sau Avatar Of The Week este un concurs bazat pe batalia a mai multor persoane ce au experienta in Photoshop pe baza lucrarilor de tip Avatar. Informatii Pentru a participa la acest concurs nu trebuie decat sa trimiteti in PM lucrarea cu stock / tema ceruta de organizator. Lucrarilor vor putea fi doar la dimensiunile: 150x250px / 150x300px / 170x300px. Lucrarile trebuie sa contina watermark-ul: www.max3semne.ro / max3semne.ro / max3semne. Nu sunt permise lucrarile animate. Nu aveti dreptul sa va auto-votati sau sa votati daca participati, altfel veti fi descalificat. Lucrarile nu vor fi afisate nicaieri pana la finalizarea concursului. Minimul de lucrari pentru a putea avea loc concursul este de 3. Dupa ce ati trimis lucrarea in PM-ul organizatorului nu mai puteti modifica nimic la ea. Doar userii cu minim 10 posturi pe forum pot vota. Fisierul .PSD al lucrarii trebuie pastrat pana finalizarea concursului.
 21. Julian

  Informatii Titlul topicului trebuie sa fie [Battle X vs Y]. Pentru a provoca pe cineva al un battle trebuie sa aveti minim 10 posturi pe categoria grafica. Daca intr-un termen de 24h provocatul nu trimite lucrarea sau provocantul nu posteaza, topicul va fi inchis de catre un Designer. Dupa adunarea numarului necesar de voturi, provocatul sau titularul topicului vor anunta castigatorul si lucrarea acestuia. Puteti provoca maxim 4 useri intr-un singur battle. Voturile fara un argument nu vor fi luate in considerare. Nu sunt permise reply-urile de genul "pot participa?", "vreau si eu", etc. Daca intr-o perioada de 7 zile nu s-au adunat cele X voturi, castigatorul va fi cel cu cele mai multe voturi. Doar un designer va inchide topicul la final si va desemna castigatorul. Model User provocat: Tip lucrare (avatar / semnatura / render / banner): Dimensiuni: Text: Stock: Numar voturi:
 22. Julian

  Informatii Puteti oferii maxim 3 cadouri pe zi. Cadourile nu trebuie sa contina imagini de tip NSFW. Titlul topicului trebuie sa se conformeze, astfel: GIFT Nume Model Cui ii oferi cadoul?: Cadou:
 23. Julian

  - In aceasta sectiune orice utilizator poate posta resurse folositoare programelor de editat. - Este obligatoriu sa treceti sursa / autorul de unde aveti resursele. - Sunt interzise linkurile de download neatestate ce pot fi folosite pentru hacking / malware / etc. - Topicurile vor fi inchise dupa 24h de la deschidere. - Aveti voie sa postati maxim 5 resurse pe zi. - Resursa: - Autor / sursa: - Link download:
 24. Julian

  Informatii Inainte de a face o cerere de avatar asigurati-va ca aveti minim 10 posturi. Puteti crea o cerere odata la 1 saptamana. Nu aveti voie sa faceti o cerere pentru un alt user. Cererile trebuie sa contina ca text secundar watermark-ul [www.max3semne.ro / max3semne.ro / max3semne]. Cererile vor fi inchise de catre Liderul DESIGN dupa ce toti designerii au raspuns sau a trecut 1 saptamana de la data crearii. Nu garantam rezolvarea cererilor de lucrari in alte programe pe langa Photoshop (After Effects / Illustrator / etc) sau a avatarelor realizate de la 0 (fara stock). Nu aveti voie sa lasati reply-uri de tip "mai astept" / "va multumesc" "mai raspunde cineva?" / etc, altfel cererea va fi inchisa. Model Tip lucrare(Avatar / Semnatura / Banner) Dimensiuni: Text: Stock / Tema: Ultima cerere [link]:

Despre Noi

Buna ziua, site-ul pe care te afli in acest moment este cunocut sub numele de Max3semne Romania. Acest site a fost creat pentru a arata pasiunea jocurilor si a jucatorilor. Pe acest site te poti face cunoscut de membrii site-ului, facandu-ti o prezentare. Aceasta comunitate are un staff serios si care stie sa respecte regulamentul indiferent de situatie. Comunitatea detine servere de gaming pe care iti poti face prieteni virtuali. In afara de servere de gaming, comunitatea pune la dispozitia playerilor un server de TeamSpeak.Comunitatea pune la dispozitia jucatorilor pasionati de Counter strike 1.6, serverele pe care le detine! Orice player care are rabdare si cunostinte in amxx poate face o cerere de admin, dar bineinteles trebuie ca playerul respectiv sa aiba si activitate.Detinatorul comunitatii este Costy.

Powered by Invision Community

Theme crafted by cyberpixelz.com
×
×
 • Create New...