Jump to content

Juliano Dillon

Developer
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Juliano Dillon last won the day on June 14 2020

Juliano Dillon had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

5 Followers

About Juliano Dillon

 • Rank
  Developer Of Max3Semne
 • Birthday 03/07/2002

Character Select

 • Character name
  Ghost Leader Nomad

Recent Profile Visitors

2,178 profile views
 1. Juliano Dillon

  @er1k=)) nu stiu cine ti-a spus ca sunt permise aerele astea pe aici, daca imi mai iei colegii la misto si la figuri, te asigur eu ca inveti sa zbori.
 2. I can't expect loyalty from someone if I do not give it.

 3. Juliano Dillon

  Salut, te informez ca ai gresit sectiunea, aici se fac cererile de grad pe forum. In caz ca doresti admin pe serverele de mix - https://www.max3semne.ro/forum/index.php?/forum/35-competitive-arena-mix/ In caz ca doresti admin pe serverele publice - https://www.max3semne.ro/forum/index.php?/forum/97-servere-counter-strike/ Lock.
 4. Juliano Dillon

  Ai evoluat si asta este semnificativ vizibil. Felicitari! keep up the work.
 5. Juliano Dillon

  Sunt interesante, doar ca nu are nici o legatura cu logo-ul comunitatii + avem deja un set de iconite pentru viitorul server de teamspeak. Apreciem oricum efortul.
 6. Juliano Dillon

  Nu era nevoie de o cerere, era de ajuns un PM.
 7. Juliano Dillon

  Lucrezi frumos pentru inceput.
 8. Juliano Dillon

  Pe piata virtuala apar zilnic jocuri noi, interesante ce-ti capteaza atentia inca de la prima vedere. Ai vazut un joc nou sau l-ai jucat si esti atat de incantat incat vrei sa-l recomanzi si altor persoane? Creeaza un topic in aceasta sectiune. Informatii Asigurati-va ca informatia nu a mai fost postata odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume joc: Cand a aparut?: Mod: Cateva detalii: Poze / Video:
 9. Juliano Dillon

  Software reprezinta partea programabile, nemateriala a unui aparat, computer sau gadget. Ai aflat de un program nou ce a aparut pe piata si crezi ca nu toti stiu de el? Informeaza-i. Informatii: Asigurati-va ca informati nu s-a mai postat odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume program: Tip & model: Unde este folosit: Cateva detalii despre el:
 10. Juliano Dillon

  Hardware reprezinta partea vizibila a unui aparat, computer sau gadget. Ai aflat de o noua piesa ce a aparut pe piata si crezi ca nu toti stiu de ea? Informeaza-i. Informatii: Asigurati-va ca informati nu s-a mai postat odata. Titlul topicului trebuie sa fie unul sugestiv. Model de postare: Nume piesa: Tip & model: Unde este folosita: Cateva detalii despre ea:
 11. Juliano Dillon

  Iti place muzica? O asculti zilnic? Esti un amator in muzica? Foarte bine, atunci ai gasit sectiune perfecta unde sa iti prezinti muzica creata / ascultata de tine zilnic. Informatii Titlul topicului trebuie sa fie de forma: "Playlist X". Aveti voie sa postati maxim 4 melodii per zi. Puteti posta doar o singura data la 24h, aveti grija la regula asta. Topicurile cu o inactivitate mai mare de 7 zile vor fi inchise, iar pentru redeschiderea acestora va fi nevoie sa contactezi un membru staff. Model de postare: Nume piesa: Link: Anul ap
 12. Juliano Dillon

  In acest topic userii pot discuta orice in limita bunului simt.
 13. Juliano Dillon

  Cui nu-i place sa rada? Sa fim seriosi. Ajuta-ne si pe noi sa radem in fiecare zi cu lucrurile amuzante auzite / gasite de tine. Creeaza un topic in care sa ne prezinti gluma gasita de tine, sigur ne va amuza. Informatii: Inainte de a posta verificati daca informatia nu a fost deja postata. Titlul topicului trebuie sa fie de forma: "[Un titlu sugestiv]". Limbajul si topica trebuie sa fie adecvate forumului, nu doar copy-paste.

About Us

Some Info's


Site-ul pe care te afli în acest moment este cunocut sub numele de Max3Semne România. Acest site a fost creat pentru a arăta pasiunea jocurilor și a jucătorilor. Pe acest site te poți face cunoscut de membrii site-ului, făcându-ți o prezentare. Această comunitate are un STAFF serios și care știe să respecte regulamentul indiferent de situație. Comunitatea deține servere de gaming pe care îți poți face prieteni virtuali. În afară de servere de gaming, comunitatea pune la dispoziția playerilor un server de TeamSpeak3. Comunitatea pune la dispoziția jucătorilor pasionați de Counter-Strike 1.6, serverele pe care le deține! Orice player care are răbdare și cunoștințe în AMXX poate face o cerere de admin, dar bineînțeles trebuie ca playerul respectiv să aibă și activitate. Deținătorul principal al comunității este CoSty.

This theme is made by doc

Social Links

Where you can find us?


Steam GameTracker Facebook TeamSpeak3

Important Links

Most Important Links


DNS Prezintă-te Aplică pentru grad Servere Online

Forum Links

Internal Forum Links


TeamSpeak3 Counter-Strike 1.6 MiX-AREA Design Zone

Staff Team

List With Staff Members


×
×
 • Create New...