Jump to content

moe

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  0 [ Donate ]

moe last won the day on February 8

moe had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral
 1. moe

  unban nu vreau, voiam doar sa stie comunitatea ca esti retard, dar toti sunteti o apa si-un pamant,
 2. moe

  cum adica nu iau ban pentru ce am spus mai sus?> adica tu imi dai ban inainte pt ceva ce am facut dupa? , cretin de om esti, vai de capul tau, nu ai o bruma de creier in cap.
 3. moe

  1. nu am dat retry ci mi=a dat kick.2 eu am vorbit simetric cum mi s=a vorbit nu am m-am apucat eu sa jignesc pe nimeni, 3 daca tu esti capitanu, mi-am dat ban degeaba si o faceai si pe smardoiu. ce martori? normal ca lool o sa tina cu tine, nu inteleg de ce trebuie sa tragi si pe altii dupa tine sa raspunda pentru greselile tale pe care nu ti le asumi. Esti un derbedeu. C,Noica a zis acum ceva timp "cu derbedeii nu se sta de vorba"
 4. moe

  Numele tau in Joc: MOENumele Adminului care te-a banat: CAPITAN MARVELData si ora: 20:30 2.6.2020Harta: de_dust2Motivul pentru care ati primit ban: "de" imi zice mie sa tac si sa joc cand anunt codat, si ameninta alt player ca ii da ban daca nu tace si joaca ca pe el nu il intereseaza ca e forumul lui maica=sa. sa puna el dovada. ca eu stiu ca un ban se da cu dovada nu ca asa vrei tu,Ip-ul tau pentru unban:82.78.202.196SteamID ul pentru unban: STEAM_0:0:211211308

Despre Noi

Buna ziua, site-ul pe care te afli in acest moment este cunocut sub numele de Max3semne Romania. Acest site a fost creat pentru a arata pasiunea jocurilor si a jucatorilor. Pe acest site te poti face cunoscut de membrii site-ului, facandu-ti o prezentare. Aceasta comunitate are un staff serios si care stie sa respecte regulamentul indiferent de situatie. Comunitatea detine servere de gaming pe care iti poti face prieteni virtuali. In afara de servere de gaming, comunitatea pune la dispozitia playerilor un server de TeamSpeak.Comunitatea pune la dispozitia jucatorilor pasionati de Counter strike 1.6, serverele pe care le detine! Orice player care are rabdare si cunostinte in amxx poate face o cerere de admin, dar bineinteles trebuie ca playerul respectiv sa aiba si activitate.Detinatorul comunitatii este Costy.

Powered by Invision Community

Theme crafted by cyberpixelz.com
×
×
 • Create New...