Jump to content

ika

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. ika

  Numele tau in Joc:IKA Numele Adminului reclamat:RoLLe Data si ora:22.05.2020 / 12.40 Harta:de_dust2 Motivul reclamatie: Vreau sa mi se prezinte si mie motivul banului. Eram 3 playeri on pe sv a dat 2 mape la vot, i am zis ca sunt prea mari, a schimbat mapa si am luat ban. Dovada:Nu pot face screen ca aratam.
 2. ika

  [b][color=#FF0000]Nume real: [/color]Huzum Nicu[/b] [b][color=#FF0000]Numele in joc: [/color]ika[/b] [b][color=#FF0000]Varsta: [/color]23[/b] [b][color=#FF0000]Email:[/color]bubu_dark@yahoo.com[/b] [b][color=#FF0000]Ore jucate: [/color]Momentan putine[/b] [b][color=#FF0000]Gradul Dorit: [/color]helper[/b] [b][color=#FF0000]Steam (ON/OFF):[/color]ON[/b] [b][color=#FF0000]De unde ai aflat de server?:[/color]Pai am mai avut admin aici,stiu sv demult timp.[/b] [b][color=#FF0000]Poti sa ții redirecte?:[/color]da[/b] [b][color=#FF0000]Poti sa dai 1 boost 24h 1 data pe saptamana?:[/color]da[/b] [b][color=#FF0000]Ai citit regulamentul?: [/color]da[/b] [b][color=#FF0000]Orele în care ești dispus sa stai pe server: [/color]Pai am sa incerc sa stau zi de zi.[/b] [b][color=#FF0000]De cât timp joci pe server:[/color]Am jucat inainte..acum m am reapucat dinou.[/b] [b][color=#FF0000]Poti sa donezi minim 1 Euro pe Luna?:[/color]da[/b] [b][color=#FF0000]Motivul pentru care vrei Admin:[/color]Sa ma joc in liniste si sa scap de codatii.[/b]

Despre Noi

Buna ziua, site-ul pe care te afli in acest moment este cunocut sub numele de Max3semne Romania. Acest site a fost creat pentru a arata pasiunea jocurilor si a jucatorilor. Pe acest site te poti face cunoscut de membrii site-ului, facandu-ti o prezentare. Aceasta comunitate are un staff serios si care stie sa respecte regulamentul indiferent de situatie. Comunitatea detine servere de gaming pe care iti poti face prieteni virtuali. In afara de servere de gaming, comunitatea pune la dispozitia playerilor un server de TeamSpeak.Comunitatea pune la dispozitia jucatorilor pasionati de Counter strike 1.6, serverele pe care le detine! Orice player care are rabdare si cunostinte in amxx poate face o cerere de admin, dar bineinteles trebuie ca playerul respectiv sa aiba si activitate.Detinatorul comunitatii este Costy.

Powered by Invision Community

Theme crafted by cyberpixelz.com
×
×
 • Create New...