Jump to content

ika

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. ika

  Numele tau in Joc:IKA Numele Adminului reclamat:RoLLe Data si ora:22.05.2020 / 12.40 Harta:de_dust2 Motivul reclamatie: Vreau sa mi se prezinte si mie motivul banului. Eram 3 playeri on pe sv a dat 2 mape la vot, i am zis ca sunt prea mari, a schimbat mapa si am luat ban. Dovada:Nu pot face screen ca aratam.
 2. ika

  [b][color=#FF0000]Nume real: [/color]Huzum Nicu[/b] [b][color=#FF0000]Numele in joc: [/color]ika[/b] [b][color=#FF0000]Varsta: [/color]23[/b] [b][color=#FF0000]Email:[/color]bubu_dark@yahoo.com[/b] [b][color=#FF0000]Ore jucate: [/color]Momentan putine[/b] [b][color=#FF0000]Gradul Dorit: [/color]helper[/b] [b][color=#FF0000]Steam (ON/OFF):[/color]ON[/b] [b][color=#FF0000]De unde ai aflat de server?:[/color]Pai am mai avut admin aici,stiu sv demult timp.[/b] [b][color=#FF0000]Poti sa ții redirecte?:[/color]da[/b] [b][color=#FF0000]Poti sa dai 1 boost 24h 1 data pe saptamana?:[/color]da[/b] [b][c

About Us

Some Info's


Site-ul pe care te afli în acest moment este cunocut sub numele de Max3Semne România. Acest site a fost creat pentru a arăta pasiunea jocurilor și a jucătorilor. Pe acest site te poți face cunoscut de membrii site-ului, făcându-ți o prezentare. Această comunitate are un STAFF serios și care știe să respecte regulamentul indiferent de situație. Comunitatea deține servere de gaming pe care îți poți face prieteni virtuali. În afară de servere de gaming, comunitatea pune la dispoziția playerilor un server de TeamSpeak3. Comunitatea pune la dispoziția jucătorilor pasionați de Counter-Strike 1.6, serverele pe care le deține! Orice player care are răbdare și cunoștințe în AMXX poate face o cerere de admin, dar bineînțeles trebuie ca playerul respectiv să aibă și activitate. Deținătorul principal al comunității este CoSty.

This theme is made by doc

Social Links

Where you can find us?


Steam GameTracker Facebook TeamSpeak3

Important Links

Most Important Links


DNS Prezintă-te Aplică pentru grad Servere Online

Forum Links

Internal Forum Links


TeamSpeak3 Counter-Strike 1.6 MiX-AREA Design Zone

Staff Team

List With Staff Members


×
×
 • Create New...