Jump to content
 • Home
 • Forums
 • Servers
 • Online
 • Staff
 • Support
 • Offline

  Alessandro

  Members
 • 257
  profile views
 • 0
  followers
 • 10
  Total posts
  0
  Total Likes
  0
  Total Warns

  Join date
  0
  Days won

  Last active
  View Profile See their activity

  User awards

  Recent Profile Visitors

  The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Alessandro

   Tip lucrare(Avatar / Semnatura / Banner): Avatar Dimensiuni: Sa incapa la avatar. Text: Alessandro. Stock / Tema: Ultima cerere [link]: - Optional in Ae daca se poate sa apara litera cu litera, daca nu, un blur macar. Cum poti si ai timp.
  2. Alessandro

   Incearca putin sa manevrezi ae ul, efectele sunt ok dar incearca sa gasesti niste stock uri mai dechise, ca pe astea inchise se vede scuffed, oricum brsvo tie si asteptb mai multe, kw
  3. Alessandro

   Nume piesa:? Dytone - Everything Link: https://youtu.be/BdXqTRKzZ9U
  4. Alessandro

   Nume piesa:? Panuma & Damaui - No more tears Link: https://youtu.be/Kp7U3846wGc
  5. Alessandro

   Nume piesa: Niall t - Like me Link: https://youtu.be/mQx-byOznvQ
  6. Alessandro

   Model: Nickname: Alessandro Sugestie: Adaugarea de clanuri, cat si creearea unui clan al comunitatii, si participarea la war uri la alte warnight uri, cu alte comunitati. Cu ce crezi ca ar ajuta?: Entertainment, Diversificare, Populare Te poti implica in dezvoltarea acesteia?: Da. Alte detalii (poze, link
  7. Alessandro

   Model: Nickname: Alessandro Sugestie: Promovare de lunga durata. Cu ce crezi ca ar ajuta?: Propun infiintarea unei echipe, a unei categorii si implicit a unui grad, in care membrii sa incerce diferite parteneriate cu servere de publice, cu comunitati in crestere, un fel de ajutor pentru ajutor, ideea fiind ca oamenii nostrii de pe mix sa mearga pe publice, iar cei de pe publice pe mix, afluxul va fi mare daca va fi gestionat corect, promovari in mediul online, diferite servicii de ajutor pentru reclama. Ideea e ca stim problema cu playerii din trecut, asa ca am putea reimprospata totul asa. Te poti implica in dezvoltarea acesteia?: Cu tot dragul. Alte detalii (poze, link: Ramane de discutat.
  8. Alessandro

   Model: Nickname: Alessandro Sugestie: Adaugarea warday urilor si a warnight urilor cat si creearea unei echipe, ca in final sa dam drumu la competitii. Cu ce crezi ca ar ajuta?: Populare Te poti implica in dezvoltarea acesteia?: Ma pot dedica si conduce asta, ca premiu pot sustine oarecum pe jumatate costul. Alte detalii (poze, link: am mai avut.
  9. Alessandro

   Nume: Alessandro Nick: Alessandro Varsta: 17 Oras: Timisoara Salut aunt Alessandro, probabil ma stiti, cu bune cu rele am fost membru vechi cu 2500+ posturi, am avur grade, dar nu asta il face pe om, din cauza unei gandiri negative am pierdut tot, eu spun ca eram prea imatur, dar in orice poate fi o schimbare, sper ca pe viitor sa revin acolo unde mi a foat candva locul, si probabil desi gura nu ma ajuta, sunt capabil. Sper sa fiu acceptat inapoi, e comunitatea de start a mea si sper de final, chiar a prins bine restartul, cu tot dragul salut echipa, si sper sa pot repara greseliile, cat despre mine, am 17,sunt ambitios, al dracu, muncitor si de treaba.
  ×
  ×
  • Create New...