Jump to content

AndTheHacker69

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Am văzut azi dimineață ca ai Banat 3 băieți care jucau chiar bine dar eu nu iam suspectat de nimic.. deși am stat spectator ca sai verific și eu ca să pot sai raportez.. și tu le-ai dat ban.. tu dai ban doar asa ca îs buni.. nu ai răbdare ca băieți să-ți dea pozele.. 3 minute le dai ban.... nu e nevoie sa dai într-una ban persoanelor care sunt mai bune decât ceilalți.... Cu respect AndTheHacker69
  2. Chiar nu găsesc pozele.. as fi vrut sa ți le trimit.. ieri seara am postat pe imgur 4 poze de pe Inferno.. poți sa le verifici și pe acelea.. sincer nu am găsit pozele în cstrike.. nu am ce sa ascund.. toți zic ca am ceva. dar chiar nu am.. joc curat am făcut și teste pe WarGods și nimic... îmi cer scuze dacă asta crezi.. Dar chiar nu am ce sa ascund..
  3. Nickname: AndTheHacker69User reclamat: Hapciu 2.0Motiv: BanDovezi: -Ce actiune crezi ca ar trebuii exercitata?: Doar sami dea Unban..Alte detalii: Fac cerere pentru admin ca sa ajut comunitatea.. si el imi da ban ca nu am gasit pozele.. dece sa ma risc cand primesc admin? sau e invidios ca joc mai bine decat el..
  4. [b][color=#FF0000]Nume real: [/color][/b] Ratoti Andrei [b][color=#FF0000]Numele in joc: [/color][/b] AndTheHacker69 [b][color=#FF0000]Varsta: [/color][/b] 20 [b][color=#FF0000]Email:[/color][/b] andreiratoti@gmail.com [b][color=#FF0000]Ore jucate: [/color][/b] 9 ore jucate. [b][color=#FF0000]Gradul Dorit: [/color][/b] Moderator-Administrator [b][color=#FF0000]Steam (ON/OFF):[/color][/b] Off [b][color=#FF0000]De unde ai aflat de server?:[/color][/b] Lam gasit. [b][color=#FF0000]Poti sa ții redirecte?:[/color][/b] DA [b][color=#FF0000]Poti sa dai 1 boost 24h 1 data pe saptamana?:[/color][/b] D

About Us

Some Info's


Site-ul pe care te afli în acest moment este cunocut sub numele de Max3Semne România. Acest site a fost creat pentru a arăta pasiunea jocurilor și a jucătorilor. Pe acest site te poți face cunoscut de membrii site-ului, făcându-ți o prezentare. Această comunitate are un STAFF serios și care știe să respecte regulamentul indiferent de situație. Comunitatea deține servere de gaming pe care îți poți face prieteni virtuali. În afară de servere de gaming, comunitatea pune la dispoziția playerilor un server de TeamSpeak3. Comunitatea pune la dispoziția jucătorilor pasionați de Counter-Strike 1.6, serverele pe care le deține! Orice player care are răbdare și cunoștințe în AMXX poate face o cerere de admin, dar bineînțeles trebuie ca playerul respectiv să aibă și activitate. Deținătorul principal al comunității este CoSty.

This theme is made by doc

Social Links

Where you can find us?


Steam GameTracker Facebook TeamSpeak3

Important Links

Most Important Links


DNS Prezintă-te Aplică pentru grad Servere Online

Forum Links

Internal Forum Links


TeamSpeak3 Counter-Strike 1.6 MiX-AREA Design Zone

Staff Team

List With Staff Members


×
×
  • Create New...