Jump to content

Soft

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Soft

  pune-le sa coste toata ziua bani, si de la 22 pana la 8 sa fie free, ca tot e abuz mare pe server si playerii ies mereu
 2. Soft

  Ok, mersi mult
 3. Soft

  1) Propun sa se bage cateva mape specifice modului zm (ex: zm_foda, zm_cross, zm_gbox6 etc) 2) itemele din /shop sa coste bani ca inainte ca playerii sa nu mai faca abuz de ak47 gold si grenazi de inghet 3) night vision ul sa poata fi oprit sau deschis automat de catre player dupa placerea lui sau nevoie 4) sa se mai bage cateva clase de zm, nu foarte op dar sa fie o gama derivata de clase (unele pot avea si abilitati) 5) poate pe viitor sa se bage si moduri ! ( ca cele specificate in regulament) Ps: aceste propuneri nu sunt doar pt placul meu, si alti playeri doresc aceste schimbari, server-ul incepe sa fie din ce in ce mai populat si asta este un lucru foarte bun! Astept si opiniile voastre la adresa propunerilor mele.
 4. Soft

  https://steamcommunity.com/profiles/76561199032427588/ steam id
 5. Soft

  Nume: Soft Varsta: 17 De cand jucati cs: 7 ani Experienta ca admin: Da, tot pe sv de zm un an Ore jucate: https://www.gametracker.com/player/Soft/89.40.233.230:27015/ PS: m-am mai jucat pe sv cu alt id, nu o sa negliez activitate !! Mentionez ca am citit regulamentul: Da, aproape l-am invatat Nume Teamspeak3: Bogdan|Soft (discord folosesc mai mult) ID Steam: STEAM_0:0:536080930 37 1:05:08 19 0 (sper ca asta e cel corect) ID Skipe: - nu mai folosesc Poti dona?: Depinde

Despre Noi

Buna ziua, site-ul pe care te afli in acest moment este cunocut sub numele de Max3semne Romania. Acest site a fost creat pentru a arata pasiunea jocurilor si a jucatorilor. Pe acest site te poti face cunoscut de membrii site-ului, facandu-ti o prezentare. Aceasta comunitate are un staff serios si care stie sa respecte regulamentul indiferent de situatie. Comunitatea detine servere de gaming pe care iti poti face prieteni virtuali. In afara de servere de gaming, comunitatea pune la dispozitia playerilor un server de TeamSpeak.Comunitatea pune la dispozitia jucatorilor pasionati de Counter strike 1.6, serverele pe care le detine! Orice player care are rabdare si cunostinte in amxx poate face o cerere de admin, dar bineinteles trebuie ca playerul respectiv sa aiba si activitate.Detinatorul comunitatii este Costy.

Powered by Invision Community

Theme crafted by cyberpixelz.com
×
×
 • Create New...