Jump to content

cristiannni

Super-Moderators
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cristiannni

  ATENȚIE Toate punctele trebuie completate obligatoriu, excepție fac ultimile trei. Cererea poate fi formulată doar dacă nu mai există una asemănătoare. MODEL RAPORTARE BUG Numele în joc: Problema sesizată: Poză cu respectiva problemă: Recomandări de rezolvare: Comentarii adiționale: MODEL PROPUNERE Numele în joc: Propunerea ta: Beneficiile pe care le-ar aduce: Metodă de implementare: Comentarii adiționale: NOTĂ La cererile de raportare bug NU se votează, doar cel care face cererea și stafful poate adăuga mesaje în topic. Se poate vota doar la propuneri, fiind aduse argumente de cel puțin trei cuvinte pentru votul respectiv. Doar administratorii pot da verdictul. Dacă cererea într-adevăr ajută, jucătorul poate fi recompensat.
 2. cristiannni

  ATENȚIE Toate punctele trebuie completate obligatoriu, excepție face ultimul punct. Cunoașterea conținutului regulamentului serverului cât și cel al forumului. Cererea poate fi formulată doar în decursul a 72 de ore de la interzicerea pe server. MODEL Numele în joc: Numele celui care te-a banat: Discord: Motivul pentru care ai fost interzis: Poza cu mesajul care apare când încerci să te conectezi: Comentarii adiționale: NOTĂ La cereri unban NU se votează, doar cel care face cererea și stafful poate adăuga mesaje în topic. Doar administratorii pot da verdictul. Dacă nu este adusă dovada motivului interzicerii jucătorului în termen de 24 de ore, cererea este considerată acceptată și jucătorul primește unban. Odată respinși nu mai puteți face o altă cerere, dacă insistați riscați să fiți sancționați.
 3. cristiannni

  REGULAMENT Este strict interzis: 1. Să faceți reclamă altor servere, fie că sunt din comunitatea noastră sau nu și altor comunități. - ban permanent 2. Să scrieți mai mult de 3 cuvinte cu CapsLock activat, chiar dacă nu sunt pe același rând. - mute 10 minute 3. Să jigniți, înjurați și să vă certați/provocați ceartă cu alți jucători pe chat-ul public. De asemenea, injuriile chiar dacă sunt prescurtate, sau cenzurate tot veți fi sanctionați pentru că se subînțelege ceea ce voiați de fapt să spuneți. (Și la limbajul neadresat tot aceeași sancțiune). - Jignire 30m - Limbaj 15m 4. Să faceți spam/spam avoid pe chat. - mute 15/10 minute 5. Să prelungiți cuvinte. - mute 10 minute 6. Să aduceți insulte asupra server-ului. - mute 12 h 7. Să promovați site-uri, canale de youtube, servere de discord ce nu au legătură cu serverul sau comunitatea noastră. - mute 2 ore 8. Să folosiți în mod abuziv CapsLock, să faceți spam, să injurați, să prelungiți pe /helpop. - mute 12 h 9. Să faceți off topic pe /helpop dacă nu sunteți staff/donator. Jucătorii pot folosi acel chat doar pentru a adresa echipei noastre întrebări ce au legătură cu server-ul/jocul. - warn 10. Să raportați hackeri pe chat-ul public, raportearea acestora se face numai pe /helpop pentru ca echipa noastră să îi poată prinde mai ușor. - warn ( Motiv hackerii in /ac ) 11. Să folosiți orice fel de hack/mod/cod/tool ce vă poate oferi avantaje necinstite față de alți jucători. Singurele moduri permise sunt optifine, better fps, precum și moduri de pvp gen laby mod, 5zig, skull project etc. - ban 14 zile 12. Să faceți ban avoid, adică să intrați cu un alt cont imediat după ce ați primit ban.[în caz că acel player a primit ban pentru 4/4 warn-uri, ban avoid-ul nu se aplica]. - ban 6 ore 13. Să dețineți iteme din gamemode datorită unui abuz. - ban 12 h ( Și inventarul șters) 14. Să creați și să distribuiți cărți modate, precum cele cu mesaje trigger (ex: înjurături când apeși click dreapta pe carte) - ban permanent 15. Să vă folosiți de bug-uri pentru a vă favoriza jocul, nu contează că este de la server sau de la joc, se sancționează. - ban 3 zile 16. Să faceți construcții obscene/pornografice. - ban 12 h + (Construcție ștearsă) 17. Să folosiți nickname-uri asemănătoare cu cele ale persoanelor din staff. - ban permanent 18. Să distribuiți iteme buguite cu scopul de a bloca jucători să mai intre pe server. - ban permanent 19. Să folosiți laby mod-ul pentru chat format (culori, text formatiing etc) dacă nu aveți operator. - mute 30 minute 20. Să spargeți conturi cu grad. - ban permanent + (blacklist) 21. Falsificare dovezi. - banip Orice dovadă care este Video/Poză este valabilă doar 3 zile. Orice dovadă care depăşeşte limita de 3 zile este automat invalidă (nu este luată in considerare). - La întrebarea "Ai citit regulamentul" veți fi nevoiți să răspundeți cu "Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului
 4. cristiannni

  ATENȚIE Toate punctele trebuie completate obligatoriu, excepție face ultimul punct. Cunoașterea conținutului regulamentului serverului cât și cel al forumului. Cererea poate fi formulată doar în decursul a 72 de ore de la sesizarea încălcării. MODEL Numele tău în joc: Numele celui reclamat: Motivul pentru care îl reclami: Dovada încălcării regulamentului: Respectivul face parte din staff: Comentarii adiționale: NOTĂ La cereri reclamații NU se votează, doar cel care face cererea, cel reclamat și stafful pot adăuga mesaje în topic. Doar administratorii pot da verdictul. Dacă nu este adusă o dovadă bună și calitativă, cererea poate fi respinsă.
 5. cristiannni

  ATENTIE ! Pentru a posta o cerere de grad , trebuie sa completati toate punctele! Limbajul trebuie sa fie unul adecvat Trebuie sa cunoasteti regulamentul serverului cati si cel al forumului! Experienta minima in domeniu! MODEL Prenumele tău: Numele în joc: Vârsta: Discord: Ai citit regulamentul?: Timp jucat pe server: O scurtă descriere despre tine: Ai mai avut experiențe anterioare?: Comentarii adiționale: DE RETINUT! Cu cat aveti numarul de ore mai mare , cu atat aveti mai multe sanse de a intra in staff (/playtime) Doar staff-ul poate vota iar la fiecare vot trebuie adus un argument de cel putin trei cuvinte Doar administratorul poate da verdictul! Daca ati fost respinsi , urmatoare cerere o puteti face peste o saptamana.In caz contrar cererea va fi anulata!
 6. Server nou de minecraft in comunitate .Haideti cu un numar cat mai mare. Va astept 93.114.82.46:25565

 7. cristiannni

  Asteptam raspunsul lui, daca nu vine in 24 de ore cu dovada, ai unban
 8. cristiannni

  @nice Fara dovezi nu ai ce sa faci, automat ce dai ban trebuie sa vii si cu poze sau filmari. @SvamS11 o sa primesti unban Topic Closed.
 9. cristiannni

  Aprob, asteptam si raspunsul celorlalti din staff !
 10. cristiannni

  Eu ti-as aproba , am observat ca esti activ, dar vreau seriozitate din partea ta, acum asteptam si din partea celorlati din staff sa vedem ce parere au .
 11. cristiannni

  Tip lucrare(Avatar / Semnatura / Banner): Avatar Dimensiuni: cele pentru forum Text: cristiaNNNi Stock / Tema: Ultima cerere [link]: https://imgur.com/7tuahWh

Despre Noi

Buna ziua, site-ul pe care te afli in acest moment este cunocut sub numele de Max3semne Romania. Acest site a fost creat pentru a arata pasiunea jocurilor si a jucatorilor. Pe acest site te poti face cunoscut de membrii site-ului, facandu-ti o prezentare. Aceasta comunitate are un staff serios si care stie sa respecte regulamentul indiferent de situatie. Comunitatea detine servere de gaming pe care iti poti face prieteni virtuali. In afara de servere de gaming, comunitatea pune la dispozitia playerilor un server de TeamSpeak.Comunitatea pune la dispozitia jucatorilor pasionati de Counter strike 1.6, serverele pe care le detine! Orice player care are rabdare si cunostinte in amxx poate face o cerere de admin, dar bineinteles trebuie ca playerul respectiv sa aiba si activitate.Detinatorul comunitatii este Costy.

Powered by Invision Community

Theme crafted by cyberpixelz.com
×
×
 • Create New...