Jump to content

Cyber 1

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Cyber 1

  Asta este tot ceace am gasit....
 2. Cyber 1

  https://imgur.com/a/TpKjusq
 3. Cyber 1

  Adi explica cum trebuie facut nu este greu sa scrii cateva cuvinte cum trebuie facut....nu mai da cu noroi!!
 4. Cyber 1

  bai frate care link?????? este greu sa explici sa fii maleabil??
 5. Cyber 1

  LASA O ADRESA DE MAIL CEVA
 6. Cyber 1

  AM IMPRESIA CA NU NE INTELEGEM....!!! UNDE SA TI DAU SI CUM???
 7. Cyber 1

  Niciodata n-am umblat cu prostii si nu umblu...dar daca vreau sa rezolvam acest aspect inseamna ca am curaj ca sunt curat si ma simt curat...deci...nu mai insistam daca eram vinvoat...asa ca dupa cumm vezi ma zbat sa arat ca sunt curat!!
 8. Cyber 1

  Niciodata n-am umblat cu prostii si nu umblu...dar daca vreau sa rezolvam acest aspect inseamna ca am curaj ca sunt curat si ma simt curat...deci...nu mai insistam daca eram vinvoat...asa ca dupa cumm vezi ma zbat sa arat ca sunt curat!!
 9. Cyber 1

  Mi-a dat distori...si ban...ok....nu mai pot intra nici in joc
 10. Cyber 1

  Nu gasesc nici o poza....se pare ca este o smecherie !!! Apoi intrebarea este cum le aincarc aici....
 11. Cyber 1

  acum ai pozele....
 12. Cyber 1

  ai anuntat ca ai facut poze?? Ai cerut poze???
 13. Cyber 1

  Data : 05/09/2020 - 15:28:06 * Ai primit ban de la adminul alcoL. * Viziteaza http://max3semne.ro/forum pentru a scoate banul. * Screenshot a fost facut pe : CS.MAX3SEMNE.RO # CAUTAM ADMINII! * Privilegii acordate * Nume: "Arkan-Tiger/Serbia" cu IP : 188.26.26.41:27005 * Data : 05/09/2020 - 15:28:06 Tata-Igre killed wallhack wi ********************************* SA VAD MOTIVUL>>>>>CARE ESTE?????
 14. Cyber 1

  CS.MAX3SEMNE.RO Data : 05/09/2020 - 15:28:06 * Ai primit ban de la adminul alcoL. * Viziteaza http://max3semne.ro/forum pentru a scoate banul. * Screenshot a fost facut pe : CS.MAX3SEMNE.RO # CAUTAM ADMINII! * Privilegii acordate * Nume: "Arkan-Tiger/Serbia" cu IP : 188.26.26.41:27005 * Data : 05/09/2020 - 15:28:06 Tata-Igre killed wallhack wi ******************************************* Am primit ban de la admin alcol sa vad motivul nu stiu dc....nu este prima data cand acest admin isi face de cap....!!

About Us

Some Info's


Site-ul pe care te afli în acest moment este cunocut sub numele de Max3Semne România. Acest site a fost creat pentru a arăta pasiunea jocurilor și a jucătorilor. Pe acest site te poți face cunoscut de membrii site-ului, făcându-ți o prezentare. Această comunitate are un STAFF serios și care știe să respecte regulamentul indiferent de situație. Comunitatea deține servere de gaming pe care îți poți face prieteni virtuali. În afară de servere de gaming, comunitatea pune la dispoziția playerilor un server de TeamSpeak3. Comunitatea pune la dispoziția jucătorilor pasionați de Counter-Strike 1.6, serverele pe care le deține! Orice player care are răbdare și cunoștințe în AMXX poate face o cerere de admin, dar bineînțeles trebuie ca playerul respectiv să aibă și activitate. Deținătorul principal al comunității este CoSty.

This theme is made by doc

Social Links

Where you can find us?


Steam GameTracker Facebook TeamSpeak3

Important Links

Most Important Links


DNS Prezintă-te Aplică pentru grad Servere Online

Forum Links

Internal Forum Links


TeamSpeak3 Counter-Strike 1.6 MiX-AREA Design Zone

Staff Team

List With Staff Members


×
×
 • Create New...