Jump to content

johnyboyyy

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

johnyboyyy last won the day on June 2

johnyboyyy had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Single Status Update

See all updates by johnyboyyy

 1. Imi mai scoate si mie careva banul ala ?

  Sunt nevinovat!!!

  Cat trebuie sa mai astept!!!

  1. hapciu 2.0

   hapciu 2.0

   pt ca te-ai purtat urat cu mine si m-ai facut nesimtit nu primesti niciun unban ! sa vada si costy cum jignesti tu staffu. eu nu iti dau niciun unban ! PA

  2. johnyboyyy

   johnyboyyy

   Dar tu ca ADMIN ti se pare correct cum procedezi cu banurile fara sa ceri WG sau poze si apoi fara dovada sa imi zici ca am avut nu stiu ce coduri ti se pare correct? Normal ca m am suparat si am avut o iesire.  Sfatul meu e ca pe viitor sa procedezi si tu altfel cu lumea pe server! Hai totusi sa dam dovada de maturitate! serverul max3semne imi place pt ca nu am lag si merge bine!!!  Plus ca incepusem sa joc si pentru RANK!! aveam cateva ore bune jucate si eram pe 12. 

Despre Noi

Buna ziua, site-ul pe care te afli in acest moment este cunocut sub numele de Max3semne Romania. Acest site a fost creat pentru a arata pasiunea jocurilor si a jucatorilor. Pe acest site te poti face cunoscut de membrii site-ului, facandu-ti o prezentare. Aceasta comunitate are un staff serios si care stie sa respecte regulamentul indiferent de situatie. Comunitatea detine servere de gaming pe care iti poti face prieteni virtuali. In afara de servere de gaming, comunitatea pune la dispozitia playerilor un server de TeamSpeak.Comunitatea pune la dispozitia jucatorilor pasionati de Counter strike 1.6, serverele pe care le detine! Orice player care are rabdare si cunostinte in amxx poate face o cerere de admin, dar bineinteles trebuie ca playerul respectiv sa aiba si activitate.Detinatorul comunitatii este Costy.

Powered by Invision Community

Theme crafted by cyberpixelz.com
×
×
 • Create New...