Jump to content

Costa.

Diamonds
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  0 [ Donate ]

Costa. last won the day on January 23

Costa. had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick : Costa. Ora Bostului :15:52 Site boost : https://www.gametracker.rs/servers/?game_id=1 Print Boost : https://imgur.com/VpyWGqd Inca odata cu stima!
 2. Nume real: Bogdan Numele in joc: Costa. Varsta: 20 Email: Nu cred ca aveti nevoie de asa ceva de la mine Link Ore jucate: - Nu prea am ore jucate , dar am dat un boost acuma cateva zile, prin care urmeaza sa dau si acum. Gradul Dorit: Premium Steam (ON/OFF): ON - https://steamcommunity.com/id/gotsomerealfriends/ De unde ai aflat de server?: Stiu comunitatea de vreo 4 ani Cuvand Cheie? (citeste regulamentul si afla): "M3S fortza" Poti sa dai 1 boost 24h 1 data pe saptamana?: Pe saptamana nu cred, dar oricand am ocazia, pot sa dau. Ai citit regulamentul?: Da Orele în care ești dispus sa stai pe server: Ca premium nu stiu ce acces am, nu cred ca tre sa am ore zilnice:) De cât timp joci pe server: - Poti sa donezi minim 1 Euro pe Luna?: Voi ce ziceti? Am donat indeajuns cred Motivul pentru care vrei Admin: Vreau doar premium Stima!
 3. Nick : Costa. Ora Bostului : 1.24 Site boost : https://www.gametracker.rs/servers/?game_id=1 Print Boost : https://imgur.com/8C2NAVD va salut si pup
 4. Nickname: CostaVarsta: 20Experienta IPS/IPB4(minimă/medie/ridicată): -Categorii dorite:DiamondsCe crezi ar trebui schimbat / modificat la nivel de forum?:-O descriere scurta despre tine(minim 15 de cuvinte): Ma cunoasteti destul de bine

Despre Noi

Buna ziua, site-ul pe care te afli in acest moment este cunocut sub numele de Max3semne Romania. Acest site a fost creat pentru a arata pasiunea jocurilor si a jucatorilor. Pe acest site te poti face cunoscut de membrii site-ului, facandu-ti o prezentare. Aceasta comunitate are un staff serios si care stie sa respecte regulamentul indiferent de situatie. Comunitatea detine servere de gaming pe care iti poti face prieteni virtuali. In afara de servere de gaming, comunitatea pune la dispozitia playerilor un server de TeamSpeak.Comunitatea pune la dispozitia jucatorilor pasionati de Counter strike 1.6, serverele pe care le detine! Orice player care are rabdare si cunostinte in amxx poate face o cerere de admin, dar bineinteles trebuie ca playerul respectiv sa aiba si activitate.Detinatorul comunitatii este Costy.

Powered by Invision Community

Theme crafted by cyberpixelz.com
×
×
 • Create New...