Jump to content
Sign in to follow this  
Iordache

[Ts3]Reclamație - zackeN1)

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick: IordaChe
Nick-ul inculpatului: ZackeN1
Detalii: ban fara niciun motiv,  am picat la fastcup cu el in echipa si eu eram pe canal la lurpis, si mi-a dat ban pe motiv troll ca stateam cu baieti aia, nu vad legatura plus ca eram pe un canal care nu are voie sa dea ban el..
Dovadă (obligatorie): https://imgur.com/a/W8aRPwx
Motiv: mi-a dat ban fara nici-un motiv

asa se procedeaza pe aceasta communitate, in loc sa aduceti plaieri ii dati afara bun baiat zacken1 asta... e cu 1 e baiat bun

plus ca meciul era dus deja stia si el treaba asta, dar e nesimtit imi da ban 5 ore pe nedrept.. 

Edited by Iordache

Share this post


Link to post
Share on other sites

Banul a fost scos.

O sa discut cu Zacken despre ban.

T/C

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

Buna ziua, site-ul pe care te afli in acest moment este cunocut sub numele de Max3semne Romania. Acest site a fost creat pentru a arata pasiunea jocurilor si a jucatorilor. Pe acest site te poti face cunoscut de membrii site-ului, facandu-ti o prezentare. Aceasta comunitate are un staff serios si care stie sa respecte regulamentul indiferent de situatie. Comunitatea detine servere de gaming pe care iti poti face prieteni virtuali. In afara de servere de gaming, comunitatea pune la dispozitia playerilor un server de TeamSpeak.Comunitatea pune la dispozitia jucatorilor pasionati de Counter strike 1.6, serverele pe care le detine! Orice player care are rabdare si cunostinte in amxx poate face o cerere de admin, dar bineinteles trebuie ca playerul respectiv sa aiba si activitate.Detinatorul comunitatii este Costy.

Powered by Invision Community

Theme crafted by cyberpixelz.com
×
×
  • Create New...