Jump to content
Sign in to follow this  
Julian

Portofolii

Recommended Posts

Informatii

  • Nu aveti voie sa deschideti mai multe portofolii.
  • Nu aveti sa postati continut cu reclama.
  • Daca postati lucrari ce nu va apartin veti fi interzisi pe sectiunea Grafica, iar portofoliul dumneavoastra va fi inchis si desemnat cu statutul "Ripper".
  • Nu sunt permise lucrarile cu tenta pornografica.
  • Dacă nu ati mai postat nimic timp de o saptamna " portofoliu" dumneavoastră va fi închis pentru a il redeschide contactați un membru staff
Edited by kalitache

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

Buna ziua, site-ul pe care te afli in acest moment este cunocut sub numele de Max3semne Romania. Acest site a fost creat pentru a arata pasiunea jocurilor si a jucatorilor. Pe acest site te poti face cunoscut de membrii site-ului, facandu-ti o prezentare. Aceasta comunitate are un staff serios si care stie sa respecte regulamentul indiferent de situatie. Comunitatea detine servere de gaming pe care iti poti face prieteni virtuali. In afara de servere de gaming, comunitatea pune la dispozitia playerilor un server de TeamSpeak.Comunitatea pune la dispozitia jucatorilor pasionati de Counter strike 1.6, serverele pe care le detine! Orice player care are rabdare si cunostinte in amxx poate face o cerere de admin, dar bineinteles trebuie ca playerul respectiv sa aiba si activitate.Detinatorul comunitatii este Costy.

Powered by Invision Community

Theme crafted by cyberpixelz.com
×
×
  • Create New...