Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up
Sign in to follow this  
Alessandro

Sugestie promovare

Recommended Posts

Model:
Nickname: Alessandro
Sugestie: Promovare de lunga durata. 
Cu ce crezi ca ar ajuta?: Propun infiintarea unei echipe, a unei categorii si implicit a unui grad, in care membrii sa incerce diferite parteneriate cu servere de publice, cu comunitati in crestere, un fel de ajutor pentru ajutor, ideea fiind ca oamenii nostrii de pe mix sa mearga pe publice, iar cei de pe publice pe mix, afluxul va fi mare daca va fi gestionat corect, promovari in mediul online, diferite servicii de ajutor pentru reclama. Ideea e ca stim problema cu playerii din trecut, asa ca am putea reimprospata totul asa. 
Te poti implica in dezvoltarea acesteia?: Cu tot dragul. 
Alte detalii (poze, link: Ramane de discutat. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parteneriatele cu alte comunitati au fost o greseala de cand au fost infiintate, tu porti un banner, un topic, un logo al unei comunitati, detinatorul primeste cativa membrii sau mai multi in functie de ce se gaseste pe comunitatea lui si tu nu te alegi cu nimic, decat cu respectul ca l-ai ajutat.

Parteneriatele au fost gandite pentru oferte, bonusuri de la Hosturi, YouTuberi, etc. nu de la comunitati fantoma.

"ideea fiind ca oamenii nostrii de pe mix sa mearga pe publica, iar cei de pe publice pe mix" - Asta se poate face oricand, daca un mixer are chef de public se duce pe public si vice-versa.

Ia in considerare ceea ce ti-am spus cu copy-paste-ul. Si mai bine pentru tine ar fi sa gandesti mai bine propunerile, altfel le faci haotic si in zadar.

 

Propunere respinsa.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Powered by Invision Community
×